De erfenis van vader Xavier leverde onderling nogal wat problemen op voor de broers en zussen Cabau. Het liep zelfs zo erg uit de hand dat iedereen brak met Rebecca en dat de situatie breed in de media werd uitgemeten. Hoe gaat het nu? Er is goed nieuws: Yolanthe en Rebecca hebben in ieder geval het contact weer hersteld! De twee hebben de strijdbijl begraven.

Lees ook: Wesley en Yolanthe hebben goed nieuws

Eerste stap

Twee maanden geleden vloog Rebecca naar Yolanthe in Istanbul, om alles uit te praten. “Het is moedig dat Rebecca deze stap heeft gezet”, vindt Yolanthe. “We zetten een streep onder het verleden en gaan met elkaar weer leuke dingen doen”, zegt Yolanthe in De Telegraaf. “Het voelt goed dat we weer met elkaar omgaan. Rebecca heeft uiteindelijk het initiatief genomen om naar Istanbul te komen.”

Excuses

Yolanthe’s zus heeft “haar excuses gemaakt en laten weten dat dit nooit had mogen gebeuren”. “Ze heeft verteld dat ze de familie heel erg mist en dat ze hoopt dat we haar kunnen vergeven.” En dat gebeurde.

Xess Xava

In Istanbul maakte Rebecca voor het eerst kennis met Xess Xava, het in oktober 2015 geboren zoontje van Yolanthe en Wesley. “Het was de eerste keer dat ze Xess in haar armen sloot. Dat deed wel wat met mij. Maar ook tussen Rebecca en Xess.” Inmiddels hebben de zussen weer geregeld contact. “We hebben elkaar alweer een aantal keren gesproken en het is goed. Het is fijn om deze periode af te sluiten.”

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Wat veel mensen niet over Tanja Jess weten is dat de presentatrice geboren is in Duitsland. Hoewel ze al ontzettend lang hier woont en zich Nederlands voelt, stond in haar paspoort toch dat ze Duitse was. Tot nu. Ze heeft goed nieuws: sinds gisteren mag ze zich officieel een Nederlander noemen.

Velen weten niet beter dat Tanja Nederlandse is. Nu is het in ieder geval écht zo. Tanja heeft een naturalisatie aangevraagd en gisteren was het zover. Met de woorden 'Deze Duitser is officieel Nederlander geworden' kondigt ze op social media aan dat het haar gelukt is.

Beeld: Peter Smulders

Dat leeftijd slechts een getal is, laat Jane Seymour zien met shoot voor Playboy op 67-jarige leeftijd. De actrice deelde een foto op Instagram, waarbij ze schrijft: 'Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! Ik ben onlangs bij mij thuis gefotografeerd en geïnterviewd voor Playboy.'

Jane zegt beter dan ooit in haar vel te zitten op haar 67ste. Ook is ze, naar eigen zeggen, heel open over haar loopbaan en familie in het interview. 'Ik voel me nu veel sexier dan toen ik jonger was. Toen dacht ik 'oh jeetje, ik moet sexy zijn, maar hoe doe ik dat?' Het is enorm bevrijdend om nu op deze manier te leven. Ik zit echt lekker in mijn vel.'

 

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Seymour is niet naakt te zien op de foto's.

Beeld: Peter Smulders