Fotograaf
gordon, nieuwe vriend, relatie, zuid-afrika

Waar Gordon (50) zijn verliefdheid doorgaans van de daken schreeuwt, zwijgt hij vooralsnog over zijn nieuwe Zuid-Afrikaanse vriend Ryk du Preez (24). Wel nam Gordon zijn 26 jaar jongere vriend vorige week mee naar Masters of LXRY. Een aantal dagen na dit miljoenenbal sprak Story uitgebreid met Ryk over zijn relatie met Gordon.

Hoe onopvallend Gordon zijn Zuid-Afrikaanse vriend ook de RAI in probeerde te krijgen, het lukte hem niet om Story-fotograaf Edwin Smulders te omzeilen. Eenmaal buiten het zicht van de camera’s was Gordon niet bij zijn nieuwe liefde weg te slaan en stelde hij hem voor aan showbizz-vrienden als Gerard Joling, Thomas Berge en vele anderen. 

Article continues after the ad

Tweeling

Waar Gordon aangaf niet over zijn prille romance te willen praten, was zijn Zuid-Afrikaanse vriend een aantal dagen later een stuk loslippiger. Hij stelde zich aan Story voor als de 24-jarige Ryk du Preez uit Kaapstad. ‘Ik heb Gordon een maand geleden tijdens het uitgaan in Kaapstad leren kennen,’ vertelt Ryk in gesprek met Story. ‘Ik was samen met mijn tweelingbroer op stap en toen Gordon ons zag, vloog hij meteen op ons af. Wow, er zijn er twee van jullie! riep hij, waarna we aan de praat raakten. Mijn broer is hetero, vandaar dat Gordon de meeste interesse had in mij. Het klikte al vrij snel tussen ons.’ Na telefonisch contact te hebben gehouden, vroeg Gordon onlangs aan Ryk of hij bij hem in Amsterdam langs wilde komen.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders