Heel Nederland weet hoe ze er zonder kleren uitzien, maar de BN'ers die meededen aan Adam Zkt. Eva VIPS hebben daar wel een duizelingwekkend bedrag voor gekregen. 

Lees ook: Chaira Borderslee onthult: heeft ze haar 'Adam' nog gezien na Adam Zkt. Eva?

10.000 euro

Hoewel de Nederlandse sterren claimen dat ze meededen aan het datingprogramma om de liefde te vinden, heeft het bedrag ze vast en zeker over de streep getrokken. Inge de Bruijn, Tony Star, Chaira Borderslee, Curt Fortin, Kasia Dolkowska en Cassius Verbond hebben minstens 10.000 euro gekregen om uit de kleren te gaan voor het oog van heel Nederland. 

Article continues after the ad

'Enorm bedrag'

Dit heeft Cassius, zanger van de boyband B-Brave, onthuld in Zie ze liegen op het YouTube-kanaal Concentrate. Hij werd aan de leugendetector gelegd. De zanger geeft toe dat hij 'een enorm bedrag' op zijn rekening kreeg bijgeschreven na zijn naakte date. Uiteindelijk kwam het bedrag uit op meer dan 10.000 euro. Cassius is een minder bekende Nederlander, Inge heeft waarschijnlijk een nog groter bedrag gekregen. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: