Onlangs beviel Anne Lok van zoontje Jippe. Vorig jaar vertelde ze Story dat hij werd verwekt binnen haar gepassioneerde verhouding met D66-coryfee Alexander Pechtold. De partij- bons verbrak hun relatie echter subiet toen hij hoorde dat ze zwanger was. Anne schreef ter afsluiting van een niet altijd prettige periode een open brief, die Story als enige mag publiceren.

Aan Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker,
Graag wil ik jou en weekblad Story bedanken voor het respectvolle artikel dat onlangs verscheen na de geboorte van mijn zoon Jippe, roepnaam Jip. Het afgelopen halfjaar en zeker de zware laatste weken voor mijn bevalling zijn bepaalde media, en in het bijzonder een ander entertainmentblad, ongevraagd mijn privéleven binnengedrongen op een wijze die mijn gezin en mij veel gespannenheid en zorgen heeft opgeleverd – juist omdat ik zelf altijd in de luwte ben gebleven en de publiciteit nooit heb opgezocht. Door mij zelfs tot in het ziekenhuis te achtervolgen en persoonlijke informatie van het ziekenhuis over mij te achterhalen, heb ik mij in een bijzonder kwetsbare periode zeer onveilig gevoeld. Een dergelijke journalistieke werkwijze vind ik respectloos en mensonterend. Dat was 
de reden dat ik uiteindelijk ergens anders ben bevallen en 
de eerste weken elders ben verbleven om mezelf, mijn gezin en Jip rustig aan elkaar te laten wennen, zonder een mogelijk agressieve jacht op een actuele foto van ons. 

Article continues after the ad

Omdat ik de afstand die Story in die periode hield erg waardeer, en om van een mogelijke vraag naar een foto van ons af te zijn, deel ik in Story deze foto van Jip en mij. Ons gezin is enorm gelukkig met zijn komst.

Hartelijke groet,
Anne Lok

Deze week op de cover van Story: Anne Lok met zoontje Jippe.

Dit artikel komt uit Story. Editie 11 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.
 

Beeld: Edwin Smulders