Volgende maand opent Wesley Sneijder zijn eigen loungeclub op Ibiza, op loopafstand van de villa waar Yolanthe en hij vaak verblijven. Na zijn internationale voetbalcarrière wil Wesley zich met zijn gezin vestigen op het decadente feesteiland, waar Yolanthe zich tot de koningin van de jetset ontwikkelt.

Article continues after the ad

Lees ook: Wesley en Yolanthe hebben groot nieuws

XaXa

De tegenvallende prestaties van Wesley en zijn teamgenoten zorgen ervoor dat de geruchtenmachine overuren draait. Hij zou Turkije verlaten. Ondertussen is hij op Ibiza druk bezig om club XaXa (cha-cha) te openen, die door Yolanthe compleet wordt ingericht. Na de opening is het broer Xavier die de club gaat runnen, ondanks een mishandeling in het verleden en rijden onder invloed met de scepter mag zwaaien.

Villa

Na de voetbalcarrière van Wesley zouden ze in de villa van haar overleden vader verblijven om te genieten van een welverdiend voetbalpensioen. Ondertussen kan Yolanthe zich dan de ongekroonde koningin van de rich and famous noemen en het stralende middelpunt zijn van de feestvierende elite in XaXa.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders