Mocht je, om wat voor gekke reden dan ook, ooit willen dineren met Samantha de Jong, dan kun je nu je kans grijpen. Ze nodigt namelijk twintig mensen uit om samen met haar te dineren, maar daar moet je wel een flink bedrag voor neerleggen.

Dineren met Barbie

Schijnbaar is het zo'n eer dat je met realityster Barbie aan één tafel mag zitten dat je wel je portemonnee moet trekken. Voor een driegangendiner in restaurant Madestein in Den Haag betaal je €160 om samen met Samantha een vorkje te prikken. Bovendien is er plek voor maximaal 20 personen, dus de kans dat je écht een gesprek met de ster kan voeren is nu ook niet bepaald groot.

Op tv

Het is overigens wel een kans voor mensen om hun one minute of fame op televisie te krijgen, want het feestje wordt georganiseerd om vastgelegd te worden voor Samantha's serie. Er staat letterlijk: 'Boek snel en kom in de serie want vol is vol.' Dus, grijp je kans.

Rolf heeft in ieder geval een goede deal gemaakt als het normaal gesproken zo prijzig is om met Barbie te eten...

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Luuk van der Lee (Hollandse-Hoogte)

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders