Mocht je, om wat voor gekke reden dan ook, ooit willen dineren met Samantha de Jong, dan kun je nu je kans grijpen. Ze nodigt namelijk twintig mensen uit om samen met haar te dineren, maar daar moet je wel een flink bedrag voor neerleggen.

Dineren met Barbie

Schijnbaar is het zo'n eer dat je met realityster Barbie aan één tafel mag zitten dat je wel je portemonnee moet trekken. Voor een driegangendiner in restaurant Madestein in Den Haag betaal je €160 om samen met Samantha een vorkje te prikken. Bovendien is er plek voor maximaal 20 personen, dus de kans dat je écht een gesprek met de ster kan voeren is nu ook niet bepaald groot.

Op tv

Het is overigens wel een kans voor mensen om hun one minute of fame op televisie te krijgen, want het feestje wordt georganiseerd om vastgelegd te worden voor Samantha's serie. Er staat letterlijk: 'Boek snel en kom in de serie want vol is vol.' Dus, grijp je kans.

Rolf heeft in ieder geval een goede deal gemaakt als het normaal gesproken zo prijzig is om met Barbie te eten...

Article continues after the ad

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Luuk van der Lee (Hollandse-Hoogte)