Gisteren zou Samantha de Jong een vermeende zelfmoordpoging hebben gedaan. Ze zou uit het raam zijn gesprongen van haar huis in Scheveningen. Haar manager vertelt nu aan RTL Boulevard wat er écht is gebeurd. 

Volgens hem is het namelijk geen poging tot zelfmoord, maar een gevolg van het slikken van haar zware medicatie voor antidepressiva. 'Een verkeerde mix hiervan heeft ervoor gezorgd dat Samantha een psychose kreeg. Ze besloot in de vensterbank van haar raam te gaan zitten omdat het zo heet was. Op dat moment heeft Samantha een black-out gekregen en is ze uit het raam gevallen.' 

Intensive care

Er zou dan ook geen sprake zijn van alcohol, drugs of andere verdovende middelen. 'Ze ligt nu op de intensive care in een roesje. Al haar klussen voor de komende tijd zijn afgezegd en ze verschijnt voorlopig niet in de media.' Haar kinderen, Angelina en Milano, zijn voor nu ondergebracht bij haar ouders.

Denk je aan aan zelfmoord? Neem contact op met 113. Crisislijn 24/7 open, therapie met een psycholoog of doe de zelfhulpcursus. Anoniem en vertrouwelijk.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders