Kim Kardashian en Kanye West willen hun dochter het allerbeste geven. En daarvoor tasten ze diep in de buidel. Het echtpaar betaalt een duizelingwekkend bedrag van 25.000 per jaar om hun dochter naar een exclusieve privékleuterschool te sturen. 

Lees ook: Zó ziet het dochtertje van Doutzen Kroes er nu uit

Speciaal lesprogramma

Het 4-jarige meisje zit nog niet eens op Elementary School (groep 3 t/m 8 in Nederland), maar haar ouders willen dat ze nu al zoveel mogelijk leert. Dat doet ze op een exclusieve privékleuterschool. Kim en Kanye hebben 22.000 euro betaald voor een speciaal lesprogramma en maakten nog eens 3000 euro over om de exclusiviteit van de school te kunnen garanderen. 

Geen toelating

Normaal moeten kleuters een toelating doen om aangenomen te worden op de privékleuterschool, maar North werd meteen toegelaten. Volgens de directeur van de school heeft dat niks te maken met de status van haar ouders, maar is het meisje direct aangenomen vanwege haar 'natuurtalent'.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders