Xelly Cabau opruimen

De quarantainetijd is volgens Xelly Cabau van Kasbergen toch nog ergens goed voor. De visagiste doet dingen waar ze normaal niet aan toe zou komen, namelijk haar make-up opruimen en dat is nog eens een hele klus!

Op Instagram geeft Xelly alvast een voorproefje van al haar make-up. 'Een van de dingen die ik ein-de-lijk heb gedaan afgelopen quarantaineweek!', schrijft ze erbij.

Article continues after the ad

Aparte bakken

In een nieuwe weekvlog laat Xelly zien hoe haar gang op kantoor er momenteel uit ziet: zeker met tien (!) tassen en mandjes vol met make-up. 'Ik durf het bijna niet eens te laten zien', zegt ze, 'maar ik ga al deze troep eventjes hier uitstallen en in bakken verzamelen.'

Xelly verdeelt alle verschillende soorten make-up over maar liefst zestien bakken. Zo heeft ze een bak met alleen maar bronzers en highlighters, een aparte bak met concealers en weer een andere bak met allemaal verschillende mascara's.

Houdbaarheid

Het zusje van Yolanthe wijst haar volgers er ook op dat make-up een bepaalde houdbaarheidsdatum heeft. 'Vooral na het openen', zegt Xelly. Hoe lang dat precies is na het openen, vertelt ze graag in een volgende video. 

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.