De meiden van O’G3NE vermaken zich wel op een vrije dag. Alle drie de meiden vullen een dagje vrij anders in. Toch hebben ze één ding gemeen: allemaal brengen ze deze met hun vriendje door.

Samenwonen

Lisa, de oudste van de drie zussen, had gisteren wel iets heel leuks te vieren. Ze kreeg de sleutels overhandigd van haar nieuwe appartement. Lisa gaat samenwonen met haar vriendje Ergin. Op Instagram laat ze ons meegenieten. 

Aapjes kijken

Shelley is op avontuur in de dierentuin met haar vriendje Rory. Op Instagram plaatst zij een foto van hen samen bij een slapende jaguar. Gelukkig zit er een hek tussen! Rory hielp trouwens als producer mee met het Songfestivalnummer Lights and Shadows.

Nog meer dieren

Amy gaat in haar vrije tijd voor een dagje theater. Samen met haar vriendje Stan eet ze een hapje op de boulevard in Scheveningen. Spaghetti, mosselen en friet it is! Ze sluiten de avond af in het AFAS Circustheater waar de tortelduifjes de musical Lion King bewonderen. Amy vertelt op Instagram te hebben ‘genoten’.

Op 11 mei vertegenwoordigen de zusjes Nederland in de halve finale van het Eurovisie Songfestival. 

 

CHEERS ! Vandaag de sleutel van ons appartement gekregen 🍾 #trots

Een bericht gedeeld door Lisa - O'G3NE (@lisaog3neofficial) op

 

 

Avonturiers op pad!!🐯

Een bericht gedeeld door Shelley Vol (@shelleyog3neofficial) op

 

 

Dagje Scheveningen met mijn lieverd en afsluiten bij the Lion King😍 #circustheater @thelionkingnl #genieten

Een bericht gedeeld door Amy Vol (@amyog3neofficial) op

Beeld: Peter Smulders. Bron: Instagram

Elke week beantwoordt een Bekende Nederlander twintig vragen over zijn of haar leven. In deze aflevering wielerlegende Leontien van Moorsel (47). 

Van wie of wat heb je afkeer?
‘Pestkoppen! Ik heb in 2013 Het Leontienhuis opgericht. Daar worden jonge mensen met een eetstoornis ondersteund. Ik maak er geregeld mee wat een verschrikkelijke invloed pesten op iemands leven kan hebben.’

Zou je iets aan je lichaam willen veranderen?
‘Mijn grote, platte neus zou wel iets kleiner mogen. Die heb ik van mijn vader geërfd. Maar tegelijkertijd heeft die neus me ook veel gebracht met wielrennen, want ik kon er meer zuurstof door binnenkrijgen. Dus eigenlijk ben ik goed zo.’

Wat veranderde je leven?
‘Moeder worden. Ik was een egoïstische topsporter. Zette mezelf altijd bovenaan. Maar als je moeder wordt, zet je meteen je kind op nummer één. En zo hoort het ook.’

Lees het hele interview in Story. Editie 8 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Chantal Janzen en echtgenoot Marco Geeratz maakten er nooit een geheim van dat ze zoontje James (9) graag een broertje of zusje willen schenken, maar tegelijkertijd ook twijfelden over gezinsuitbreiding.

‘Het is best een onderwerp bij ons thuis. Marco en ik praten geregeld over een tweede kindje,’ bekende Chantal, die vorige week haar 39e verjaardag vierde, aan Story. ‘Gaan we ervoor of toch niet? Want op zich draait alles heel goed in ons gezin. Mijn leeftijd laat ik niet meetellen. Er zijn genoeg vrouwen van veertig die nog een keer zwanger raken. Ik laat het gewoon van mijn gevoel afhangen...’

Voorjaar

Toen zij en Marco eenmaal besloten voor een tweede kindje te gaan, was ze vrijwel meteen in verwachting. En dat was óók even schrikken: ‘Het kwam toch sneller dan we dachten.’ Wanneer ze precies zal bevallen maakte Chantal niet bekend – ‘Ergens in het voorjaar’ – maar samen met Marco én James bereidt ze zich voor op de geboorte. En dat betekent ook met z’n allen naar de verloskundige. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 8 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders