De sterren geven ons op Instagram graag een kijkje in hun drukke bestaan. Dit zijn de leukste Instagramfoto's van BN'ers van deze week!

Lees ook: De leukste Instagram foto's van BN'ers van deze week!

Jan Smit

De zanger was gezellig samen met zijn zoontje op stap en daar hoort natuurlijk een lekker gebakje bij. Senn is er zo te zien ook erg blij mee! 

Article continues after the ad
 

Ik ben Senn. Als ik met Papa alleen op stap ben krijg ik altijd stiekem een klein bakje met slagroom... ?

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Humberto Tan

Humberto liet in het programma Het Perfecte Plaatje zien dat hij zich ook zeker fotograaf mag noemen. Dat hij dit nog steeds graag doet blijkt uit zijn Instagram' posts. Nu hij geen RTL Late Night meer hoeft te presenteren, kan hij daar ook meer tijd voor vrij maken.

 

Shoot met oa Douwe Bob en 6 andere portretten. Thanks JMilan voor de assistentie en deze achter de schermen foto :)

Een bericht gedeeld door Humberto Tan (@humbertotan) op

Nicolette van Dam

Nicolette haar dochter Lola-Lily behaalde deze week haar C-diploma. De kleine moest een heel stuk onder water zwemmen. Wij doen het haar niet meer na!

 

WoW!! Wat zijn we trots... Lola heeft vandaag haar C-diploma gehaald! Nooit meer zwemles ???‍♀️??

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

Chantal Janzen

Chantal is weer bezig met nieuwe opnames voor haar programma Chantal blijft slapen. Is ze op deze foto met het verkeerde been uit bed gestapt?

 

Dit is nu de situatie. ??#twijfelachtig #chantalblijftslapen #onderkant #styled #by #producer @manonvdm #toppertjehoor #heftig

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Georgina Verbaan

Georgina is op vakantie en heel haar Instagram staat vol met jaloersmakende kiekjes. Dit is er een van: willen wij ook!

 

Mette die schoonpapadre.

Een bericht gedeeld door Georgina Verbaan (@gverbaan) op

Daphne Deckers

Als je man ooit een tennisser was, dan moet je natuurlijk naar Wimbledon. Zo ook Daphne en Richard: het stel geniet van een heerlijke high tea met uitzicht op de tennisbaan.

André Hazes

Met zo'n schattige baby als André Junior, moet je als vader natuurlijk wel foto's blijven delen. Baby André heeft het duidelijk goed naar zijn zin. En wat lijkt hij toch veel op zijn opa!

 

Goedemorgen!?

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Roxeanne Hazes

Roxeanne en haar verloofde Erik beleefden hun laatste dag in Italië. Aan de verkleurde koppies is te zien dat ze goed genoten hebben van de zon!

Anouk

Anouk deelde deze prachtige make-uploze selfie, maar kreeg vervolgens van alle kanten commentaar dat ze er slecht uit zag. Wij vinden dat ze het goed kan hebben!

 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Yolanthe Cabau

Yolantha's zus Xelly heeft pasgeleden nog haar eigen boek Make-Up uitgebracht. Hoog tijd dus voor de zusjes om elkaar op te maken!

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders