De sterren geven ons op Instagram graag een kijkje in hun drukke bestaan. Dit zijn de leukste Instagramfoto's van BN'ers van deze week!

Lees ook: De leukste Instagram foto's van BN'ers van deze week!

Jan Smit

De zanger was gezellig samen met zijn zoontje op stap en daar hoort natuurlijk een lekker gebakje bij. Senn is er zo te zien ook erg blij mee! 

 

Ik ben Senn. Als ik met Papa alleen op stap ben krijg ik altijd stiekem een klein bakje met slagroom... ?

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Humberto Tan

Humberto liet in het programma Het Perfecte Plaatje zien dat hij zich ook zeker fotograaf mag noemen. Dat hij dit nog steeds graag doet blijkt uit zijn Instagram' posts. Nu hij geen RTL Late Night meer hoeft te presenteren, kan hij daar ook meer tijd voor vrij maken.

 

Shoot met oa Douwe Bob en 6 andere portretten. Thanks JMilan voor de assistentie en deze achter de schermen foto :)

Een bericht gedeeld door Humberto Tan (@humbertotan) op

Nicolette van Dam

Nicolette haar dochter Lola-Lily behaalde deze week haar C-diploma. De kleine moest een heel stuk onder water zwemmen. Wij doen het haar niet meer na!

 

WoW!! Wat zijn we trots... Lola heeft vandaag haar C-diploma gehaald! Nooit meer zwemles ???‍♀️??

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

Chantal Janzen

Chantal is weer bezig met nieuwe opnames voor haar programma Chantal blijft slapen. Is ze op deze foto met het verkeerde been uit bed gestapt?

 

Dit is nu de situatie. ??#twijfelachtig #chantalblijftslapen #onderkant #styled #by #producer @manonvdm #toppertjehoor #heftig

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Georgina Verbaan

Georgina is op vakantie en heel haar Instagram staat vol met jaloersmakende kiekjes. Dit is er een van: willen wij ook!

 

Mette die schoonpapadre.

Een bericht gedeeld door Georgina Verbaan (@gverbaan) op

Daphne Deckers

Als je man ooit een tennisser was, dan moet je natuurlijk naar Wimbledon. Zo ook Daphne en Richard: het stel geniet van een heerlijke high tea met uitzicht op de tennisbaan.

André Hazes

Met zo'n schattige baby als André Junior, moet je als vader natuurlijk wel foto's blijven delen. Baby André heeft het duidelijk goed naar zijn zin. En wat lijkt hij toch veel op zijn opa!

 

Goedemorgen!?

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Roxeanne Hazes

Roxeanne en haar verloofde Erik beleefden hun laatste dag in Italië. Aan de verkleurde koppies is te zien dat ze goed genoten hebben van de zon!

Anouk

Anouk deelde deze prachtige make-uploze selfie, maar kreeg vervolgens van alle kanten commentaar dat ze er slecht uit zag. Wij vinden dat ze het goed kan hebben!

 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Yolanthe Cabau

Yolantha's zus Xelly heeft pasgeleden nog haar eigen boek Make-Up uitgebracht. Hoog tijd dus voor de zusjes om elkaar op te maken!

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Vier dagen nadat Jeroen van Koningsbrugge zijn grote liefde Marie-Claire Witlox in New York had ontmoet, vroeg hij haar daar ten huwelijk. Negen maanden later trouwden ze in Las Vegas. In 2020 gaan ze weer naar de Amerikaanse gokstad om hun geloftes af te leggen – voor de derde keer!

Hoewel Jeroen en Marie-Claire hun huwelijk nooit groots in Nederland hebben gevierd, is de plechtigheid in Las Vegas hen dierbaar. ‘Het duurt ongeveer acht minuten als je in Las Vegas trouwt. Qua tijd stelt het dus niets voor, maar voor mij en Marie-Claire is het onlosmakelijk verbonden met onze liefde voor elkaar. En om de zoveel jaar willen we dat graag herhalen.’ Amerika heeft voor het stel een bijzondere betekenis. Het was ook het land waar ze begin 2016 naartoe verhuisden. ‘Het plan was om meer tijd met ons gezin door te brengen. Ik was in Nederland zo druk met mijn werk. Het ene na het andere programma. Ik merkte ook dat ik mezelf begon te verliezen. Wanneer ik op straat liep, boog ik mijn gezicht af. Puur uit angst om herkend te worden. Tijdens mijn verblijf in Amerika heb ik mezelf ervan overtuigd dat dat onzin was. Er is niets mis mee om herkend te worden.’

Geen behoefte meer

Na anderhalf jaar kwam het gezin weer terug in Nederland. ‘Ik was toen al een jaar heen en weer aan het vliegen. Letterlijk. We waren ons doel om meer bij elkaar te zijn een beetje ‘vergeten’. Dat was de eerste zes maanden wel goed gelukt, maar daarna riep toch het werk. Er moest toch brood op de plank komen. Maar omdat Amerika in onze ogen het walhalla was, bleven Marie-Claire en de kinderen daar wonen. En ik pendelde tussen Nederland en Amerika. Waardoor ik mijn gezin nog minder zag dan toen we in Nederland woonden. Daarop besloten ook zij weer terug te komen. We hebben nu ook niet meer de behoefte om in Amerika te wonen.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Zijn vader René Froger zong het jarenlang en nu kan ook zoonlief Danny erover meepraten: een eigen huis. De 31-jarige zanger en zijn vriendin Ann Dominique zijn onlangs verhuisd naar hun eerste gezamenlijke woning in Huizen, het dorp waar Danny eerder met zijn ex woonde.

Wat direct opvalt in de beschrijving van de makelaar, is dat de woning de beschikking heeft over maar liefst vier slaapkamers, waardoor kan worden aangenomen dat Danny en Ann Dominique gezinsuitbreiding hoog op de agenda hebben staan. ‘Ja, er is ruimte voor een kind. Maar we zijn voorlopig beiden erg druk met ons werk,’ laat Danny weten. ‘Je moet wel de tijd hebben voor een kind. Ik wil geen vader zijn die z’n kind vijf dagen per week naar de crèche brengt. Ik wil mijn kind wel echt opvoeden. Maar op dit moment zijn we nog niet met een kindje bezig. We maken steeds een stapje en hebben net een huis gekocht. Daarnaast zou ik ook graag met Ann Dominique willen trouwen. Maar alles op z’n tijd. We overhaasten niets.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders