André Hazes is stukken angstiger geworden sinds hij vader is. “Ik snap ook niet wat er met mij aan de hand is”, verzuchtte de 23-jarige zoon van de wijlen volkszanger in RTL Boulevard.

More content below the advertising

Lees ook: Koop nu tickets voor André Hazes in Ahoy

Angstig

“Sinds de kleine er is heb ik zó het gevoel dat ik angstig ben dat ik het verkeerd doe”, zei André, die in oktober met zijn vriendin Monique zoon André verwelkomde. “Maar wat is verkeerd doen? Mijn vader heeft het in zo veel ogen verkeerd gedaan, maar nooit in de mijne.”

Wijzer

Hoewel André zijn vader al ruim twaalf jaar moet missen, is de volkszanger er tijdens elk optreden van zijn zoon een beetje bij. Zo ook woensdagavond tijdens de presentatie van Andrés nieuwe plaat Wijzer, die vrijdag verschijnt. Op het podium stond een kruk met een blikje bier en een bordje met de tekst ‘gereserveerd’. “Ik heb niet echt een ouder die me kan komen supporten”, zei André, die al jaren geen contact heeft met zijn moeder en zus, tegen zijn publiek.

“Ik schrik er zelf ook nog steeds van”, zei hij tegen RTL Boulevard. “Je geeft het een plek en als ik het een beetje voor mezelf kan oplossen met een stoel, een bordje en een biertje, dan heb ik toch nog iets.”

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP

Met dit heerlijke weer gaat Roxeanne Hazes er maar al te graag op uit met haar zoontje Fender. De zangeres heeft het jochie voor het eerst meegenomen op de fiets en aan zijn blik te zien geniet hij er overduidelijk van. Zó schattig!

Het jochie is alweer zeven maanden oud en groeit als kool. Zo is ook te zien op een reeks foto’s en filmpjes die Roxeanne deelt van zijn eerste ritje op de fiets. ‘Zijn eerste mini fietstochtje door de straat’, schrijft de zangeres erbij, gevolgd door een hoop emoji met hartjesogen. Op de beelden is te zien hoe Fender voorop de fiets zit bij zijn vader, Erik Zwennes.

More content below the advertising

Net zijn moeder

Wat de volgers van Roxeanne opvalt, is dat Fender ontzettend veel op zijn moeder lijkt. Zo schrijft iemand: ‘Wow, hij lijkt echt op jou hoor! Dat lekkere ronde toetje, zooo lief.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Actrice en influencer Gaby Blaaser (32), die vier jaar samen was met Quintino, is niet meer samen met de dj. Ze heeft nu een relatie met Jaimy Dorenbosch (21), bekend als verleider uit het realityprogrammaTemptation Island.

Blaaser bevestigt dit maandag aan RTL Boulevard. "We hebben geknokt voor onze relatie, maar zijn uiteindelijk met liefde en respect uit elkaar gegaan", aldus de voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice.

More content below the advertising

Geen vertrouwen

Het management van Quintino, echte naam Quinten van den Berg (33), laat weten dat de relatie tussen de twee sinds december voorbij is. Het stel nam toen een time-out wegens hun drukke carrières."Afgelopen periode is gebleken dat zij niet meer voldoende vertrouwen hadden in een gezamenlijke toekomst en hebben daarom enige tijd geleden besloten om met wederzijds respect uit elkaar te gaan."

'Leuke tijd'

De actrice laat weten "het leuk te hebben" met Dorenbosch, die te zien is in het huidige seizoen van Temptation Island. "We kunnen nog niet spreken van een relatie, maar we hebben het wel heel gezellig met elkaar. Hij is nu zelfs bij me."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Nu.nl