Wat heeft zich precies afgespeeld tussen Gerard Joling en Tino Martin? En wat is waar van het bizarre gerucht dat de breuk tussen Tino en zijn vriendin Kimberley ermee te maken zou hebben dat Tino... op mannen zou vallen?

Het is nooit echt duidelijk geworden wat precies de reden was van de breuk tussen Tino Martin (35) en zijn vriendin Kimberley Kruiter, afgelopen zomer. Vlak voordat het uitging spraken ze immers nog over trouwen en kinderen. Maar toen de zanger het nieuws bekendmaakte dat hij en Kimberley uit elkaar waren, zei hij dat ze uit elkaar waren gegroeid.

Article continues after the ad

Mannen

Al snel deden verhalen de ronde dat er een heel andere reden voor de breuk zou zijn: Tino zou eigenlijk op mannen vallen, en zelfs betrapt zijn tijdens een intiem samenzijn in zijn Vinkeveense villa. Een bizar gerucht natuurlijk, maar even bizar genoeg blijft het verhaal rondzingen; een collega-artiest laat bijvoorbeeld weten dit gerucht ook te kennen.

Ontkennen

Tino’s manager Johnny Sap laat namens zijn razend populaire ster weten dat er niets van het gerucht klopt. ‘Ik weet wat Tino allemaal uitspookt – en dat is met vrouwen. En hij heeft gelijk, hij is vrijgezel. Dus waarom niet?’ Een variant van het gerucht is dat Tino het erg gezellig heeft gehad met... Gerard Joling (59). Ook dat ontkent manager Johnny Sap. Aan Story vertelt Gerard: ‘Ik heb dit verhaal ook gehoord. Maar ik moet in dit geval zeggen dat ik van niets weet...’  

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 45 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.