Dave von Raven is momenteel te zien in het programma 'Secret Duets'. Maar natuurlijk is hij ook bekend als frontman van band The Kik. De zanger is altijd te herkennen aan de bril met getinte glazen die hij altijd op zijn neus heeft staan. Maar wat is de reden achter dit montuurtje?

Jamai Loman- presentator van het nieuwe programma op RTL - vroeg de vraag die waarschijnlijk vele mensen willen stellen. "'Heb jij last van je ogen?', vroeg hij aan Dave. 'Het staat mooi hoor', voegt Jamai er nog snel aan toe. 

Blind

'Ik ben blind hè, ik weet niet of je daar problemen mee hebt. Ik zie eigenlijk geen reet', antwoordde de zanger. Jamai kan om zijn droge antwoord lachen en laat weten: 'Nou op zich niet, want je moet je oren gebruiken.'

Onderdeel van Dave

Maar zonder grappen, geeft Dave de echte reden op van zijn zonnebril. 'Ik heb gewoon die zonnebril op, omdat ik dat altijd gedaan heb. Vanaf dat ik een jaar of vier was zit 'ie eigenlijk al op mijn hoofd. Ik heb het nooit anders gehad.' Jamai snapt het en vroeg zich alleen af of de zanger misschien last heeft van het licht. Dat speelt ook mee. 'Ik heb overal last van. Ook van dingen waar die zonnebril niet bij helpt', sluit Von Raven weer grappend af. 

Article continues after the ad
Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.