De reünie van Boer zoekt Vrouw was zeer succesvol te noemen. Alle boeren behalve boer Rob bleven samen met de partner die ze hadden uitgekozen. Zelfs Janine, die een pauze had ingelast met Sander, gaf haar liefde nog een kans. Ze legt uit waarom deze pauze van vijf weken nodig was.

Op de website van het programma konden kijkers vragen insturen. En natuurlijk gingen deze bij Janine over haar korte relatiepauze. Gelukkig is de boerin niet de minste en geeft ze haarfijn antwoord op deze prangende vragen.

'Moeten' 

Zo wordt er gevraagd wat ertoe heeft geleid dat Janine toch Sander een kans heeft gegeven na hun pauze. 'Ik heb toen rustig de tijd genomen om alles op een rijtje te zetten en echt goed na te denken', begint ze haar verhaal. 'De druk is er dan af, en het ‘moeten’ ook. En dan ga je elkaar toch missen en je blijft elkaar wel spreken. En vanaf toen hebben we het gewoon rustig opgebouwd.' Zo zagen de twee liefjes elkaar niet meteen drie dagen achter elkaar, maar hielden ze het even bij één dag. 'Dat werkte gelukkig heel goed!'

Friesland vs Limburg

Het resultaat: de twee zien elkaar het liefst elke week. 'Maar dat gaat niet altijd door werk', aldus Janine. 'We moeten dat goed plannen. En als het mooi weer is, dan zijn er soms andere dingen te doen dan elkaar te zien.' Toch is de boerin al een paar keer naar Friesland afgereisd voor de liefde.

Article continues after the ad

Stugge Friezen 

Maar Sander komt ook vaak naar Limburg. 'Dat bevalt hem wel', zegt Janine lachend. 'Ook al zijn wij Limburgers wel heel anders. Ze hebben het wel eens over stugge Friezen, maar dat is Sander helemaal niet. Onze familie is wat meer op de achtergrond en Sander is juist heel open, druk en enthousiast.'

Bron: Boer zoekt Vrouw | Beeld: Linelle Deunk - KRO-NCRV

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.