De relatie met stewardess Paola Goldsteen is nog maar net verbroken of presentator Jaap Jongbloed (62) wordt alweer met een andere knappe vrouw aan zijn zijde gespot. Inge, de blondine in kwestie, is in tegenstelling tot haar voorganger niet mediaschuw en struint nu al de showbizzfeestjes met haar nieuwe liefde af.

Article continues after the ad

Lees ook: Gerucht: Jaap Jongbloed wéér vrijgezel

Nieuwe vriendin

Een maand geleden ging het gerucht dat de relatie met de 47-jarige Paola stukliep en dat lijkt te kloppen. Echter gaat de presentator van Het Mooiste Meisje van de Klas niet bij de pakken neerzitten. Nee, hij heeft alweer de liefde gevonden. Met Inge aan zijn zijde verschijnt hij op de boekpresentatie van zijn goede vriend Peter Römer waarbij de camera's niet vermeden worden. De twee tortelduifjes staan samen op de foto en het is overduidelijk: Jaap stráált. En dat nog geen vier weken nadat bekend werd dat hij had gebroken met Paola. Zo snel kan het gaan.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 23 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders en Edwin Janssen (Hollandse Hoogte)