Gordon mag dan wel binnenkort naar Dubai verhuizen, maar de zanger lijkt zijn hart verloren te hebben aan een nieuwe vlam. En dat lijkt hij deels zelf verklapt te hebben.

De man in kwestie is de 24-jarige Jeffrey, zo meldt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker gisteravond in Shownieuws

Oplettende volgers

Oplettende volgers hebben namelijk de tip gedeeld dat Gordon en de desbetreffende man wel érg vaak op dezelfde locatie aanwezig zijn. Toeval? Waarschijnlijk dus niet. Niet alleen delen ze een kiekje in de villa waar Sylvie Meis haar jawoord gaf in Florence, maar ook in Venetië. Aan de foto's kun je zien dat ze niet alleen op vakantie waren: er staan bijvoorbeeld twee glazen op tafel.

Scheveningen

Ook zouden de twee nog in Scheveningen gespot zijn in een restaurant. Hoewel zijn manager geen uitspraken meer wil doen over het privéleven van de zanger, gaf ze wel toe dat Gordon en Jeffrey elkaar kennen.

Article continues after the ad

Wie is de vermeende nieuwe vlam van Gordon?

Maar wie is Jeffrey dan eigenlijk? Nou, de beste man komt uit Den Haag, hij studeert momenteel en heeft een opleiding tot schoonheidsspecialiste gedaan. Ook zou hij as we speak op weg zijn naar Zuid-Afrika. Eén en één is twee, zou je dus denken.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.