Sabia Boulahrouz heeft de liefde weer gevonden. De ex-voetbalvrouw is als een blok gevallen voor de Duitse dj Johnny Schmitt. Het Duitse blad Bild heeft Sabia en haar nieuwe vlam bij haar huis gespot. 

Vervelende tijd

Een nieuwe liefde komt erg gelegen voor Sabia. De brunette heeft een vervelende tijd achter de rug, de breuk met Rafael van der Vaart achtervolgde haar nog steeds. De voetballer weigerde nog langer voor de woning van Sabia in Hamburg te betalen. Ze moest haar woning vorige week verlaten. 

Geluk

Nu lacht het geluk haar weer toe. Sabia heeft een een klus voor het Duitse programma 6 Mutter gescoord, een nieuw optrekje gevonden én een leuke man gestrikt. Volgens Bild is Sabia smoorverliefd op de 33-jarige Johnny, die in Duitsland bekend is als dj Rocksterr. De tortelduifjes zijn afgelopen weekend bij haar nieuwe huis gespot en zagen er 'erg vertrouwd' uit.  

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders