Hoewel Henk het officieel nog niet van de daken mag schreeuwen, lijkt het erop dat de Married at First Sight-deelnemer helemaal gelukkig is in de liefde. De zanger werd dan ook gespot in de Efteling met zijn nieuwe vlam!

Dat het dus dikke mik is tussen de twee, blijkt wel. Henk heeft zijn hart verloren aan eveneens een blondine, maar deze keer heeft ze flinke krullen, anders dan zijn (ex-)vrouw Chantal. 

Article continues after the ad

Lachen

Henk zou weer kunnen lachen na zijn hele avontuur in Married at First Sight. Het weekblad schrijft: 'Tijdens een familiedag in de Efteling, toonde hij zich een ware romanticus. Henk gaf de hele dag kusjes en liep zo trots als een pauw met zijn geliefde hand in hand door de wondere wereld van het attractiepark.'

Bruiloftgasten

Eerder vertelden bronnen dichtbij Henk al dat het huwelijk wel enig nut gehad: de dame in kwestie was een van de bruiloftsgasten. De insider verklaart: 'Ze was aanwezig op de bruiloft. Henk had haar daar weleens eerder gezien, want anders had zij natuurlijk geen uitnodiging voor het huwelijk gekregen.' Maar het is niet zo dat er al gevoelens waren tíjdens de huwelijksvoltrekking. 'Er speelde toen nog niets tussen Henk en zijn vriendin. De vonk is echt pas later overgeslagen, toen Chantal allang uit Henks leven was.' De twee gingen al samen een gezellig avondje naar Tineke Schouten. 'Zijn lieve, knappe vriendin. Zij ziet er veel beter uit dan Chantal.' Henk is zelfs zoenend gespot met zijn nieuwe liefde!

Bron: Party, Shownieuws | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.