Jessie Jazz Vuijk FHM500

Jessie Jazz Vuijk is woensdag door mannenblad FHM uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland. De voormalige Miss Nederland kreeg van de lezers en redactie de meeste stemmen.

"Toen ik hoorde dat ik had gewonnen, dacht ik alleen maar ‘wow’. Ik had ‘m echt niet zien aankomen. Ik voel me vooral heel erg vereerd. Het is nogal wat om te worden uitgekozen tot Mooiste Vrouw van Nederland. Als je kijkt naar alle vrouwen die eerder zijn gekozen, dan vind ik het heel bijzonder dat ik in dat rijtje sta", reageert het model.

Het officiële Instagram-account van For Him Magazine deelt een pikante foto van de winnares. "Jessie Jazz Vuijk wint de FHM500 en is de Mooiste Vrouw van Nederland 2019! Jessie, van harte gefeliciteerd!", aldus FHM.

#FHM500

Jessie Jazz laat onder anderen Nochtli Peralta Alvarez, Doutzen Kroes, Kim Feenstra en Jutta Leerdam achter zich. Ook Romee Strijd, Romy Monteiro, Geraldine Kemper, Sanne Vloet en Katja Schuurman staan in de top tien van de zogeheten FHM500, het nummer waarin de vijfhonderd mooiste Nederlandse dames zijn geselecteerd.

Article continues after the ad

De uitslag werd woensdagavond bekendgemaakt in Amsterdam. Op de lijst staan verder ook dames als Anna Drijver, Birgit Schuurman, Chantal Janzen en Eva Jinek.

Sterk

Jessie Jazz volgt presentatrice Shelly Sterk op, die vorig jaar tot mooiste vrouw werd uitgeroepen. Eerder gingen onder anderen Doutzen Kroes, Kim Feenstra en Tess Milne met de titel naar huis.

Naast de prijs voor mooiste Nederlandse vrouw werden nog vier awards uitgereikt. De Mooiste Social Media Prinses ging naar YouTuber Sophie Milzink, terwijl schaatsster en Nederlands kampioen sprint Jutta Leerdam de prijs voor Mooiste Sportvrouw van Nederland in ontvangst mocht nemen. Mikky Kiemeney, de vriendin van Ajacied Frenkie de Jong, won voor het tweede jaar op rij de award voor WAG van het Jaar. Dat is de prijs voor Mooiste Spelersvrouw. De TABAC Gent of the Year-award ging naar StukTV-frontman Giel de Winter.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders