Het gaat weer goed met Willem van Hanegem. De voetballegende kreeg vorig jaar prostaatkanker, maar is intussen genezen verklaard. Onlangs verscheen Willems biografie Buitenkant Links, waarin hij op zijn kenmerkende en eigenwijze manier moppert op alles en iedereen. Vooral Wilfred Genee en René van der Gijp krijgen ervan langs!

De legendarische oud-speler van Feyenoord en het Nederlands Elftal steeds minder vaak in het programma Voetbal Inside. Dat had alles te maken met presentator Wilfred Genee. ‘Dat is een enge man, een gluiperd,’ vertelt Willem in zijn recent verschenen boek Buitenkant Links. ‘Het liefste zet-ie een valstrik om je in te laten lopen. En dan gewoon dat verhaal maar blijven vertellen. Zodat hij kan scoren over de rug van een ander.’ Hoewel Willem het bloed van Wilfred wel kan drinken, lijkt dit andersom niet zo te zijn. ‘Later heeft Wilfred nog een paar keer gevraagd of ik er wilde komen zitten, bij Voetbal Inside. Als ik dat doe, denk ik dat mijn dochter me iets aandoet. Die heeft zo’n bloedhekel aan die Genee. Ze heeft gelijk ook, want het is gewoon een op en top stiekemerd.’ 

Lees het hele verhaal in editie 13. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders

Kerst komt steeds dichterbij, ook in Meerdijk. In een sneak peek van een speciale GTST-aflevering is te zien hoe de familie Sanders samenkomt en Janine, gespeeld door Caroline de Bruijn (56), een emotionele speech houdt. Enne, daar komen de nodige tranen bij kijken.

Tijdens de kerstdagen pakt Janine haar moment om terug te blikken op het afgelopen jaar, waarin een hoop gebeurd is voor de familie Sanders. Zo is haar dochter Nina onlangs bevallen van haar zoontje Max, heeft ze zelf net een boek op de markt gebracht en kampt haar zus Marieke – die niet lang meer te leven heeft – met frontotemporale dementie.

Bekijk hieronder de eerste beelden uit de emotionele toespraak van Janine:

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: RTL | Flaironline.nl

Vorige week werd het zieke dochtertje van Chantal Bles en voormalig autocoureur Robert Doornbos met spoed opgenomen in het ziekenhuis, maar mocht ze een paar dagen later gelukkig weer naar huis. Daardoor kan de styliste de feestdagen toch met haar hele gezin doorbrengen, zo laat ze weten via Instagram. 

Chantal heeft een kiekje gedeeld van Jada (2), die in een feestlijk jurkje de kerstboom aan het versieren is. ‘Kerst met jou…’, aldus de trotse moeder, gevolgd door een plaatje van een kerstboom en een hartje. Ook zet ze onder meer de hashtags ‘#samensterk’ en ‘#samenzijn’ erbij.

Ziek

Eerder dit jaar werd er een grote tumor met uitzaaiingen bij ontdekt bij het dochtertje van Chantal; de laatste chemokuur staat gepland in januari. ‘We zetten onze schouders eronder, samen staan we sterk’, zei Robert erover in een eerder interview met Story. ‘Meer kunnen we niet doen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl