Onlangs vertelde Albert Verlinde dat hij verliefd is, maar wilde hij de man in kwestie nog even voor zichzelf houden. Inmiddels wordt hij in Amsterdam-Zuid vaak gezien met Talpa-directeur Ramon Mesman. De tv-wereld weet zeker: Albert gelooft weer in de liefde!  

Nieuwe vriend van Albert Verlinde

Nader onderzoek door Story levert op dat het gaat om Ramon Mesman, die een hoge post bekleedt bij Talpa, het bedrijf van mediamiljardair John de Mol. Ramon is daar branded content director, nadat hij eerder salesmanager was bij Q-Music. Als rechterhand van De Mol was hij ook betrokken bij tv-hits als The Voice of Holland en The Voice Kids. Met veel bekendheden onderhoudt Ramon vriendschappelijke banden, zoals Guus Meeuwis en zijn nieuwe liefde Manon, en Quinty Trustfull. Maar ook adverteerders zijn gesteld op Ramon, die door tv-insiders ‘gemoedelijk en sympathiek’ wordt genoemd. Omdat Albert lange tijd als boegbeeld van RTL Boulevard de opperspin in het omroepweb was, is de kans groot dat de twee elkaar uit dat circuit kennen. 

Bekijk de foto's in Story. Editie 40 ligt nu in winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders