Katja genoot deze zomer van een kampeervakantie met haar dochter samen. Dat leverde een paar schattige moeder-dochterkiekjes op die net zo mooi zijn als de foto’s die ze deelt met haar eigen moeder.

Op Instagram deelt de actrice twee foto’s van een fotoshoot die ze samen met haar moeder deed voor Wendy. Bij de foto’s schrijft ze: “Mijn prachtige moeder en ik staan in Wendy met hele mooie foto’s. Over onze liefdevolle band, mijn wangedrag als puber, en over het succes van Return to Sender” en “Wat is ze lief en knap hé”:

 

@wendyvandijk3 @wendyonlinenl @returntosender_nl #mama Wat is ze lief en knap hè! ❤️

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman) on

Bron: Libelle | Beeld: ANP

Wat veel mensen niet over Tanja Jess weten is dat de presentatrice geboren is in Duitsland. Hoewel ze al ontzettend lang hier woont en zich Nederlands voelt, stond in haar paspoort toch dat ze Duitse was. Tot nu. Ze heeft goed nieuws: sinds gisteren mag ze zich officieel een Nederlander noemen.

Velen weten niet beter dat Tanja Nederlandse is. Nu is het in ieder geval écht zo. Tanja heeft een naturalisatie aangevraagd en gisteren was het zover. Met de woorden 'Deze Duitser is officieel Nederlander geworden' kondigt ze op social media aan dat het haar gelukt is.

Beeld: Peter Smulders

Dat leeftijd slechts een getal is, laat Jane Seymour zien met shoot voor Playboy op 67-jarige leeftijd. De actrice deelde een foto op Instagram, waarbij ze schrijft: 'Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! Ik ben onlangs bij mij thuis gefotografeerd en geïnterviewd voor Playboy.'

Jane zegt beter dan ooit in haar vel te zitten op haar 67ste. Ook is ze, naar eigen zeggen, heel open over haar loopbaan en familie in het interview. 'Ik voel me nu veel sexier dan toen ik jonger was. Toen dacht ik 'oh jeetje, ik moet sexy zijn, maar hoe doe ik dat?' Het is enorm bevrijdend om nu op deze manier te leven. Ik zit echt lekker in mijn vel.'

 

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Seymour is niet naakt te zien op de foto's.

Beeld: Peter Smulders