Twee optredens in Ahoy is een droom die werkelijkheid wordt voor André Hazes. Het gaat hem voor de wind, maar hij heeft het ook weleens moeilijk. Zijn grootste worsteling heeft niet te maken met zijn moeder, maar met zijn kind. 

Lees ook: Haalt Monique Westenberg hiermee keihard uit naar Rachel Hazes?

In paniek

André is dol op zijn zoontje van zes maanden, dat staat voorop. Maar het is ook weleens lastig. “Ik vind het verschrikkelijk leuk om voor mijn zoon te zorgen, maar ik moet bekennen dat ik het moeilijk vind om een hele dag alleen met hem te zijn. Natuurlijk ben ik een vader van deze tijd, een luier verschonen is geen taboe. Maar als hij 
daarna nog blijft huilen, raak ik lichtelijk in paniek," vertelt de zanger in een interview met VIVA. 

Mental coach

De vriend van Monique heeft zelfs een mental coach ingeschakeld om met zijn paniek om te gaan. “Eerst was mijn enige truc om hem gauw aan Moon te geven, maar dankzij mijn mental coach heb ik nu wat meer vertrouwen in mezelf. Zijn gehuil frustreert me soms en als ik 
dat geluid block door oordopjes in te doen, kan ik rustiger 
nadenken en beter voor hem zorgen. Dat werkt echt.”

Hulp

Gelukkig woont de kersverse vader op een kamp met zijn schoonfamilie en kan hij altijd om hulp roepen. Ook heeft André er vertrouwen in dat het in de toekomst beter gaat. "Ik denk dat mijn kwaliteiten als vader pas goed uit de verf komen als hij wat groter is.”

Het hele interview met André lees je in VIVA 20. Het nummer ligt van woensdag 17  t/m dinsdag 23 mei in de winkel. Het artikel is ook te lezen op Blendle.

Beeld: Peter Smulders

Als je ruimte tekort komt, kun je twee dingen doen: verhuizen of... het huis van de buren erbij kopen, zoals modekoningin Nikkie Plessen heeft gedaan! 

‘Nikkie en Ruben hebben het huis naast hen gekocht,’ aldus onze bron. ‘Het is de bedoeling dat ze dat pand gaan verbouwen, waarna ze hun huidige woning uiteindelijk waarschijnlijk zullen verkopen.’ Het is voor Nikkie belangrijk om in haar geliefde buurtje in Amsterdam-Zuid te blijven wonen – het Vondelpark, waar haar kinderen Jolie (8) en Alain (3) heerlijk kunnen ravotten, zit om de hoek en datzelfde geldt voor haar eigen kledingzaak. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Tien jaar geleden kwam er abrupt een einde aan de tv-carrière van Christine van der Horst. Op een comeback hoeven fans van haar talkshow Nachtsuite echt niet te rekenen. De voormalig presentatrice mijdt de schijnwerpers en dat heeft een droevige reden.

Fans vragen zich af waar ze is gebleven. Christine staat bekend als een vrouw van de wereld. In het verleden woonde ze onder meer in Canada en de Verenigde Staten. Er werd gedacht dat ze een nieuw bestaan had opgebouwd in het buitenland, maar dat blijkt niet het geval. De gewezen belspeldiva woont nog altijd in haar geboorteplaats Zaandam, ontdekte Story. Daar verblijft ze in de woning die ze in 1999 kocht voor € 186.050. Tegenover Story verklaart Christine waarom we haar nooit meer zien: ‘Ik doe niets meer in tv-land. Het was een heel fijne periode in mijn leven, maar die ligt achter mij.’ De reden voor haar teruggetrokken bestaan is een verdrietige. ‘Nog niet zo lang geleden is mijn moeder overleden. Ik wil graag de privacy hebben om dat een plek te geven.’ Het moet een klap zijn voor Christine, die een bijzondere band had met haar moeder. Zo bijzonder dat zij vrijwel altijd samenwoonden. ‘Het was niet zozeer een bewuste keuze om mijn moeder in huis te nemen. Ze is gewoon nooit weggegaan.’ Uiteindelijk verliet de moeder van Christine toch het huis van haar dochter. ‘Mijn moeder is de enige vrouw die pas op haar 81e op zichzelf is gaan wonen,’ vertelde Christine daarover in het programma MAX & Martine.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Marcel Hemelrijk (ANP)