Twee optredens in Ahoy is een droom die werkelijkheid wordt voor André Hazes. Het gaat hem voor de wind, maar hij heeft het ook weleens moeilijk. Zijn grootste worsteling heeft niet te maken met zijn moeder, maar met zijn kind. 

Lees ook: Haalt Monique Westenberg hiermee keihard uit naar Rachel Hazes?

In paniek

André is dol op zijn zoontje van zes maanden, dat staat voorop. Maar het is ook weleens lastig. “Ik vind het verschrikkelijk leuk om voor mijn zoon te zorgen, maar ik moet bekennen dat ik het moeilijk vind om een hele dag alleen met hem te zijn. Natuurlijk ben ik een vader van deze tijd, een luier verschonen is geen taboe. Maar als hij 
daarna nog blijft huilen, raak ik lichtelijk in paniek," vertelt de zanger in een interview met VIVA. 

Mental coach

De vriend van Monique heeft zelfs een mental coach ingeschakeld om met zijn paniek om te gaan. “Eerst was mijn enige truc om hem gauw aan Moon te geven, maar dankzij mijn mental coach heb ik nu wat meer vertrouwen in mezelf. Zijn gehuil frustreert me soms en als ik 
dat geluid block door oordopjes in te doen, kan ik rustiger 
nadenken en beter voor hem zorgen. Dat werkt echt.”

Hulp

Gelukkig woont de kersverse vader op een kamp met zijn schoonfamilie en kan hij altijd om hulp roepen. Ook heeft André er vertrouwen in dat het in de toekomst beter gaat. "Ik denk dat mijn kwaliteiten als vader pas goed uit de verf komen als hij wat groter is.”

Het hele interview met André lees je in VIVA 20. Het nummer ligt van woensdag 17  t/m dinsdag 23 mei in de winkel. Het artikel is ook te lezen op Blendle.

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders