Linda de Mol is jarenlang gelukkig met componist Jeroen Rietbergen, met regisseur Sander Vahle kreeg ze twee kinderen. Maar met slechts één geliefde stapte ze in het huwelijksbootje: juwelier Fred Reuter.

Linda gaf op 23 augustus 1991 het jawoord aan Fred, haar jeugdliefde. Na een huwelijk van vier jaar was de koek op. In juni 1995 vroegen ze de scheiding aan. Kort daarna ontmoette de presentatrice de vader van haar kinderen, Sander.

'Linda is een controlfreak'

Dat ook die relatie geen stand hield, kwam voor haar ex-man destijds niet als een verrassing. 'Ik geloof niet dat haar overvolle agenda de reden is dat ze uit elkaar zijn,' vertelde hij in 2007 aan Story. Haar controledrang zou de reden van de breuk zijn. 'Linda wil altijd de touwtjes in handen hebben. Ze controleert alles.' Hij voegt er aan toe dat zijn ex en haar partner wellicht het ideale gezin vormen, maar dat hij nooit in dat droomplaatje heeft geloofd. 'Volgens mij is er al langer iets mis in hun relatie. Ik vond het ook altijd al raar dat ze nooit zijn getrouwd, terwijl ze wel kinderen hebben.'

Geen herkenning

Toen Linda achttien jaar na de scheiding toevallig op hetzelfde terras zat met haar ex-man, herkende ze hem niet. Haar huidige partner Jeroen had het meteen door. 'Je ziet het niet hè? Zeker je lenzen niet in,' zei hij tegen haar. Linda probeert het in haar column goed te maken met Fred. 'Als je dit leest, bij deze sorry! Als ik je de volgende keer tegenkom, zeg ik gewoon hallo en vraag hoe het gaat.'

Article continues after the ad

Tweede huwelijk?

Fred is getrouwd met Call TV-presentatrice Gisela Otto, met wie hij twee zoons heeft. Sinds 2007 is Linda gelukkig met Jeroen, maar er zijn geen trouwplannen. 'Ik ben 52 en zie het mezelf niet meer doen,' gaf ze in 2017 toe op het LINDA.festival.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.