'Kon ik maar even bij je zijn' betekende de grote doorbraak voor Gordon. Hij is sinds de jaren '90 niet weg te denken uit de media. Gordon is een van de bekendste Nederlanders van ons land, maar toch weten weinig mensen dat hij niet geboren is met de naam Gordon. 

Lees ook: Gordon verklapt alle geheimen over zijn naderende bruiloft  

Cornelis Willem

Gordon zag in 1968 het levenslicht in Amsterdam. Zijn ouders gaven hem de naam Cornelis Willem Heuckeroth. Toch staat hij bij het grote publiek bekend als Gordon, zijn artiestennaam.

Huwelijk

Gordon gaat een spannende tijd tegemoet. Zijn derde koffiezaak is net geopend in Rotterdam én hij stapt binnenkort in het huwelijksbootje. Met wie is nog niet bekend, hij zal het ja-woord geven aan een man die hij ontmoet in een datingprogramma dat later dit jaar op de buis komt.  

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders