Onlangs is er een zwart-witfoto opgedoken, waarop een man te zien is die wel héél veel op Gordon lijkt. De man op de foto zou gemakkelijk voor zijn tweelingbroer door kunnen gaan en fans kunnen hun ogen dan ook niet geloven. Het enige puntje van aandacht: de man op de foto moet in jaren 30 van de vorige eeuw geboren zijn.

Lees ook: Gordon gaat trouwen

Het was stom toeval. Jindra, een 43-jarige vrouw uit Nijkerk stuitte in de krant op de foto van de man en vond de gelijkenissen van Gordon zo groot, dat ze een oproepje deed om de foto te delen. ‘Toen ik de foto zag, moest ik direct aan Gordon denken’, vertelt de vrouw aan het AD.

Haar oproepje ging niet onopgemerkt voorbij, want het was Gordon zélf die de foto uiteindelijk ook deelde op zijn Facebookpagina. Aan RTl Boulevard vertelt de zanger dat hij de foto en de overeenkomsten hilarisch vindt.

Jindra heeft Tsjechische roots wil graag meer te weten komen over de man op de foto. De man op de foto blijkt Viktor Fuchs te heten. Hij vluchtte in 1939 naar Palestina en de kans is groot dat hij de opa en oma van Jindra heeft ontmoet. Haar grootouders zijn inmiddels overleden.  ‘Ik heb warme herinneringen aan mijn oma en wil haar verhalen graag op één of andere manier vastleggen,’ vertelt Jindra aan het AD.

Bekijk de foto hieronder. Twee druppels water, toch?

Beeld: Peter Smulders

Als je ruimte tekort komt, kun je twee dingen doen: verhuizen of... het huis van de buren erbij kopen, zoals modekoningin Nikkie Plessen heeft gedaan! 

‘Nikkie en Ruben hebben het huis naast hen gekocht,’ aldus onze bron. ‘Het is de bedoeling dat ze dat pand gaan verbouwen, waarna ze hun huidige woning uiteindelijk waarschijnlijk zullen verkopen.’ Het is voor Nikkie belangrijk om in haar geliefde buurtje in Amsterdam-Zuid te blijven wonen – het Vondelpark, waar haar kinderen Jolie (8) en Alain (3) heerlijk kunnen ravotten, zit om de hoek en datzelfde geldt voor haar eigen kledingzaak. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Tien jaar geleden kwam er abrupt een einde aan de tv-carrière van Christine van der Horst. Op een comeback hoeven fans van haar talkshow Nachtsuite echt niet te rekenen. De voormalig presentatrice mijdt de schijnwerpers en dat heeft een droevige reden.

Fans vragen zich af waar ze is gebleven. Christine staat bekend als een vrouw van de wereld. In het verleden woonde ze onder meer in Canada en de Verenigde Staten. Er werd gedacht dat ze een nieuw bestaan had opgebouwd in het buitenland, maar dat blijkt niet het geval. De gewezen belspeldiva woont nog altijd in haar geboorteplaats Zaandam, ontdekte Story. Daar verblijft ze in de woning die ze in 1999 kocht voor € 186.050. Tegenover Story verklaart Christine waarom we haar nooit meer zien: ‘Ik doe niets meer in tv-land. Het was een heel fijne periode in mijn leven, maar die ligt achter mij.’ De reden voor haar teruggetrokken bestaan is een verdrietige. ‘Nog niet zo lang geleden is mijn moeder overleden. Ik wil graag de privacy hebben om dat een plek te geven.’ Het moet een klap zijn voor Christine, die een bijzondere band had met haar moeder. Zo bijzonder dat zij vrijwel altijd samenwoonden. ‘Het was niet zozeer een bewuste keuze om mijn moeder in huis te nemen. Ze is gewoon nooit weggegaan.’ Uiteindelijk verliet de moeder van Christine toch het huis van haar dochter. ‘Mijn moeder is de enige vrouw die pas op haar 81e op zichzelf is gaan wonen,’ vertelde Christine daarover in het programma MAX & Martine.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Marcel Hemelrijk (ANP)