Onlangs is er een zwart-witfoto opgedoken, waarop een man te zien is die wel héél veel op Gordon lijkt. De man op de foto zou gemakkelijk voor zijn tweelingbroer door kunnen gaan en fans kunnen hun ogen dan ook niet geloven. Het enige puntje van aandacht: de man op de foto moet in jaren 30 van de vorige eeuw geboren zijn.

Lees ook: Gordon gaat trouwen

Het was stom toeval. Jindra, een 43-jarige vrouw uit Nijkerk stuitte in de krant op de foto van de man en vond de gelijkenissen van Gordon zo groot, dat ze een oproepje deed om de foto te delen. ‘Toen ik de foto zag, moest ik direct aan Gordon denken’, vertelt de vrouw aan het AD.

Article continues after the ad

Haar oproepje ging niet onopgemerkt voorbij, want het was Gordon zélf die de foto uiteindelijk ook deelde op zijn Facebookpagina. Aan RTl Boulevard vertelt de zanger dat hij de foto en de overeenkomsten hilarisch vindt.

Jindra heeft Tsjechische roots wil graag meer te weten komen over de man op de foto. De man op de foto blijkt Viktor Fuchs te heten. Hij vluchtte in 1939 naar Palestina en de kans is groot dat hij de opa en oma van Jindra heeft ontmoet. Haar grootouders zijn inmiddels overleden.  ‘Ik heb warme herinneringen aan mijn oma en wil haar verhalen graag op één of andere manier vastleggen,’ vertelt Jindra aan het AD.

Bekijk de foto hieronder. Twee druppels water, toch?

Beeld: Peter Smulders