Onlangs is er een zwart-witfoto opgedoken, waarop een man te zien is die wel héél veel op Gordon lijkt. De man op de foto zou gemakkelijk voor zijn tweelingbroer door kunnen gaan en fans kunnen hun ogen dan ook niet geloven. Het enige puntje van aandacht: de man op de foto moet in jaren 30 van de vorige eeuw geboren zijn.

Lees ook: Gordon gaat trouwen

Het was stom toeval. Jindra, een 43-jarige vrouw uit Nijkerk stuitte in de krant op de foto van de man en vond de gelijkenissen van Gordon zo groot, dat ze een oproepje deed om de foto te delen. ‘Toen ik de foto zag, moest ik direct aan Gordon denken’, vertelt de vrouw aan het AD.

Haar oproepje ging niet onopgemerkt voorbij, want het was Gordon zélf die de foto uiteindelijk ook deelde op zijn Facebookpagina. Aan RTl Boulevard vertelt de zanger dat hij de foto en de overeenkomsten hilarisch vindt.

Jindra heeft Tsjechische roots wil graag meer te weten komen over de man op de foto. De man op de foto blijkt Viktor Fuchs te heten. Hij vluchtte in 1939 naar Palestina en de kans is groot dat hij de opa en oma van Jindra heeft ontmoet. Haar grootouders zijn inmiddels overleden.  ‘Ik heb warme herinneringen aan mijn oma en wil haar verhalen graag op één of andere manier vastleggen,’ vertelt Jindra aan het AD.

Bekijk de foto hieronder. Twee druppels water, toch?

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders