Jim Bakkum wist tijdens zijn deelnamen aan Idols al menig hart te veroveren. Maar na de film 'Onze Jongens', waar Jim Bakkum zijn afgetrainde lichaam showde, is zijn fanbase gigantisch gegroeid. En de goede genen zitten in de familie: Jim Bakkum heeft namelijk een super knappe broer.

Nachtegaal

Danny Bakkum kan net zoals zijn broertje goed zingen. Samen vormde ze vroeger dan ook de zelfopgerichte band The Kids. Jim Bakkum besloot het echter groter aan de pakken en stapte over op musicals. Maar ook Danny Bakkum is niet gestopt met het maken van muziek. Hij treedt nog regelmatig op en deelt deze optredens via Facebook.

Vrienden voor het leven

De gebroeders Bakkum zijn dikke maatjes van elkaar en gaan dan ook geregeld samen op stap. Zo deden ze samen mee aan het SBS6-programma Mudmasters VIP’s.

 

HAHAHA. Deze foto. Kan altijd op mijn broer rekenen. Vanavond, MudMastersVips, 20:30, op SBS.

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Bron: Grazia | Beeld: Peter Smulders

Bewoners: oud-voetballer en tegenwoordig tv-analist René van der Gijp (57) en zijn tienerzoon Nicky; oudste zoon Sanny komt geregeld langs.
Beschrijving: een vrijstaande bungalow uit 1961 van 162m² met een eigen oprit en carport, in een rustig buurtje met rijtjeshuizen en flats in de Plantenwijk in Dordrecht. Het is strak en licht ingericht, met opvallende reproducties van naakttekeningen en foto’s van Marilyn Monroe en Brigitte Bardot aan de muur. In de achtertuin bevindt zich een zwembad.
Betaald: € 520.000 (2008). René bezit ook nog een huis in Rotterdam en een appartement in Scheveningen.
BN’ers in de buurt: Inge de Bruijn (Barendrecht), Robin van Persie (Rotterdam), Gerard Cox (Mijnsheerenland).

Bekijk foto's van de bungalow in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders 

Georgina Verbaan zou nog graag eens een roman willen schrijven. De actrice, die woensdag een nieuwe bundel heeft uitgebracht met een selectie van haar NRC-columns, heeft al eens een poging gewaagd. "Ik heb het wel geprobeerd, maar het is nog niet echt gelukt", zei ze in RTL Late Night.

Georgina had afgelopen jaar tijd ingeruimd om te beginnen, maar dat lukte niet erg. "Je moet jezelf aan het werk zetten. Dat is wel even schrikken", aldus de actrice. Waarschijnlijk komt er nu een korte verhalen-bundel, denkt ze. "Ik wil dat eerst in de vingers hebben."

In haar bundel Iets om naar uit te kijken staan naast Georgina's columns al drie korte verhalen. Het is na Loze ruimte uit 2016 haar tweede bundel.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP