Origineel, soms wat chaotisch, maar altijd net-even-anders: de garderobe van prinses Laurentien blinkt uit in originele hits én missers. Een analyse van de look van de eerste reserve van de Oranjes. 

Lees ook: 

Uniek
Geblokte zwart-witte pakken met een capribroek en een shocking pink jasje erop. Knalrode dijlaarzen. Hoofddeksels die maar niet kunnen kiezen of ze nu een hoed of haarband zijn. En een maliënkolder van gebreide stretch jersey op Prinsjesdag. De stijl van prinses Laurentien (50) is er een van uitersten. Je vindt het enig of je vindt het niets, maar saai is het in elk geval nooit. En omdat ze altijd zo lekker zelfverzekerd rondloopt in wat ze bij elkaar heeft gezocht, kom ze er nog mee weg ook. 

Experimenteren
Dat uitgesprokene heeft Laurentien niet altijd gehad. In haar beginjaren bij de Oranjes viel de prinses vaak terug op wat al te behoudende outfits van Pauw, ook bekend als het uniform van Haagse meisjes van een zekere leeftijd. Na de geboorte van haar oudste dochter Eloise ging ze meer experimenteren, met wisselende resultaten. Tot ze rond 2010 opeens haar eigen smaak te pakken had. Wat beter in balans, minder rommelig, met een spannende voorkeur voor jumpsuits, aparte schoenen en excentrieke accessoires. 

Eigen look
Daarmee heeft Laurentien haar eigen look gevonden bij de dames van de Oranjes. Ze is niet zo glamoureus als Máxima en ook niet zo funky als prinses Mabel, maar ze is ontegenzeggelijk cool, zeker als ze uit haar comfortzone van beige en zwart durft te stappen. 

Dapper
Het leuke aan Laurentien is dat ze zich nooit uit het veld heeft laten slaan door kritiek of haar eigen spiegelbeeld, bij al te onzinnige keuzes. Waar de Bourbon de Parma's dan terugvallen op de veilige keuzes van Addy van den Krommenacker, is Laurentien trouw aan haar eigen favoriete labels, hoe obscuur die soms ook zijn. 

 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 20 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

We hoeven niet langer meer te wachten, want vanavond gaat dan eindelijk weer de eerste show van 'Vrienden van Amstel Live' van start. Al een paar namen werden eerder bekend gemaakt, maar met de onthulling van de laatste artiesten kan het feestje pas echt beginnen!

En ook tijdens de 21ste editie van het muziekfestijn is het genieten geblazen. Al bekend was dat Maan, Anouk, DI-RECT, Jeroen van Koningsbrugge, Kraantje Pappie, Miss Montreal, Nick & Simon en Ronnie Flex op het podium kwamen te staan. Daar werden begin deze week De Dijk, Sunnery James & Ryan Marciano, Lil Kleine, André Hazes aan toegevoegd. 

Laatste namen

En nu zijn dan ook de laatste namen bekend, waardoor de line-up compleet is! Ook Xander de Buisonjé, Chef'Special, Thomas Acda, Guus Meeuwis, Lee Towers, Frenna, Wulf, Joris Rasenberg, Glennis Grace en Marco Borsato zullen Ahoy weer compleet op de kop zetten. 

Volgen

Alle concerten – die op 17, 18, 19, 20, 21, 23, 24, 25 en 26 januari 2019 plaatsvinden in Ahoy Rotterdam – zijn uitverkocht. Ben je er niet bij? Dan kun je op 17, 21, 23 en 24 januari de show live volgen dankzij Coen en Sander op Radio 538. ‘Vrienden van Amstel LIVE’ op beeld zien? Noteer dan 2 februari in je agenda, want dan is om 20.00 uur de registratie ervan te zien op SBS6!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Nu Michael van der Plas zijn kroeg in Spanje heeft verkocht, was het tijd voor de twee tortelduifjes om een nieuwe plekje te gaan zoeken in Nederland. Nu hebben ze hun paleisje gevonden en daar zijn ze maar wat trots op!

Naomi, de vriendin van Van der Plas, kan haar geluk niet op en deelt wat kiekjes van de inrichting. 'Ik ben zo intens verliefd op ons huis', schrijft ze op Instagram. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram | Bron: Show