Origineel, soms wat chaotisch, maar altijd net-even-anders: de garderobe van prinses Laurentien blinkt uit in originele hits én missers. Een analyse van de look van de eerste reserve van de Oranjes. 

Lees ook: 

Uniek
Geblokte zwart-witte pakken met een capribroek en een shocking pink jasje erop. Knalrode dijlaarzen. Hoofddeksels die maar niet kunnen kiezen of ze nu een hoed of haarband zijn. En een maliënkolder van gebreide stretch jersey op Prinsjesdag. De stijl van prinses Laurentien (50) is er een van uitersten. Je vindt het enig of je vindt het niets, maar saai is het in elk geval nooit. En omdat ze altijd zo lekker zelfverzekerd rondloopt in wat ze bij elkaar heeft gezocht, kom ze er nog mee weg ook. 

Experimenteren
Dat uitgesprokene heeft Laurentien niet altijd gehad. In haar beginjaren bij de Oranjes viel de prinses vaak terug op wat al te behoudende outfits van Pauw, ook bekend als het uniform van Haagse meisjes van een zekere leeftijd. Na de geboorte van haar oudste dochter Eloise ging ze meer experimenteren, met wisselende resultaten. Tot ze rond 2010 opeens haar eigen smaak te pakken had. Wat beter in balans, minder rommelig, met een spannende voorkeur voor jumpsuits, aparte schoenen en excentrieke accessoires. 

Eigen look
Daarmee heeft Laurentien haar eigen look gevonden bij de dames van de Oranjes. Ze is niet zo glamoureus als Máxima en ook niet zo funky als prinses Mabel, maar ze is ontegenzeggelijk cool, zeker als ze uit haar comfortzone van beige en zwart durft te stappen. 

Dapper
Het leuke aan Laurentien is dat ze zich nooit uit het veld heeft laten slaan door kritiek of haar eigen spiegelbeeld, bij al te onzinnige keuzes. Waar de Bourbon de Parma's dan terugvallen op de veilige keuzes van Addy van den Krommenacker, is Laurentien trouw aan haar eigen favoriete labels, hoe obscuur die soms ook zijn. 

 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 20 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Linda de Mol had 35 jaar geleden een verhouding met Ed Nijpels. Althans, dat beweert de voormalige politicus. 'Het is een goed bewaard geheim,' aldus Ed, die nu wél uit de school wil klappen.

Liefdesrelatie

Ed en Linda leerden elkaar kennen tijdens de uitreiking van de Edisons. 'Ik was toen fractievoorzitter, en reikte de Edisons uit. Het was in 1983. Linda was toen een jaar of 20, ik was 32. Zij overhandigde op het podium de bloemen. Zo heb ik haar leren kennen,' vertelt de voormalige politicus aan EenVandaag. De ontmoeting groeide uit tot een verhouding. 'Mijn eerste relatie in de mediawereld was met Linda de Mol,' bekent hij.

Ontkenning

Terwijl Ed stellig beweert dat er sprake was van een liefdesrelatie, weet Linda van niets. De presentatrice ontkent de relatie in alle toonaarden. 'Ze zijn één keer uit eten geweest en daar is het bij gebleven,' zegt een woordvoerster van Linda. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

Zien we Nina nog terug in het volgende seizoen van GTST? En heeft Loes het overleefd? Na de bloedstollende cliffhanger zijn de fans achtergebleven met een hoop vragen. Een aantal eerste beelden hebben alvast een tipje van de sluier opgelicht en nu weten we óók dat Meerdijk een paar nieuwe inwoners krijgt.

Mannelijk schoon

Eerder maakten de makers van GTST al bekend dat er maar liefst twee nieuwe mannen in Meerdijk komen wonen. En alsof dat nog niet genoeg mannelijk schoon is, voegt zich nóg een knappe inwoner zich aan het rijtje toe.

Floris Bosma

Op Instagram is een kiekje verschenen van de kersverse inwoner van Meerdijk en daarbij wordt duidelijk dat hij vanaf het nieuwe seizoen te zien zal zijn. Het gaat om de acteur Floris Bosma, maar in de huid van welk personage hij zal kruipen, is nog niet bekend.

Speculaties

De trouwe fans van de razend populaire soap speculeren flink onder de foto. Want wíé is deze jongen en wat komt-ie doen in Meerdijk? Er worden meerdere dingen geroepen. Zo denken een paar volgers dat Floris de rol van Valentijn Sanders – de zoon van Nick en Charlie – gaat vertolken; andere fans vinden de acteur lijken op Beau Schneider (beter bekend als Tim Bouwhuis) en denken daarom dat het een verloren zoon van Anton is. Weer een aantal anderen denken dat Bosma de rol van Rover Dekker gaat spelen en dus de vervanger is van Buddy Vedder. De tijd zal het leren…

GTST is vanaf maandag 3 september, zoals je gewend bent rond de klok van 20.00 uur, weer te zien op RTL4.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: RTL | Flaironline.nl