Candy Dulfer (48) is weer verliefd! Een insider weet zeker dat het om de man op deze Story-foto’s gaat: een gescheiden audiospecialist (38) met twee kinderen. Het afgelopen weekend ontmoette hij bij Candy thuis ook haar ex-man Bela Szenasi...

Afstand nemen 


Het is voor het eerst dat Candy vanuit een single periode in een relatie terechtkomt. In haar tienerjaren had ze meerdere aaneensluitende relaties. Candy grapt in haar boek zelfs dat ze áltijd verliefd was. Wanneer ze op haar achttiende Thom Hoff-man ontmoet, krijgt ze met hem haar eerste serieuze, langdurige relatie. Ze woonde toen nog thuis, maar was veel bij de twaalf jaar oudere Thom in Amsterdam te vinden.

‘Hij sliep op een matras op de grond zonder hoofdkussens en voor de ramen hingen geen gordijnen. (...) Ik vond het moeilijk dat hij niet huiselijk was. Maar ik paste me aan hem aan.’ Na drie jaar besloot Candy een eigen appartement te huren, waar wél een normaal bed en een bank stonden. ‘Thom kwam vaak langs, want hij vond het toch wel comfortabel. Al werd hij soms een beetje kriegelig van mijn kaarsjes.’ Dat verschil was na zes jaar mede de reden waarom Candy haar relatie met Thom verbrak.

‘Hij was er kapot van en riep dat hij meteen voor ons samen een huis in ’t Gooi zou zoeken en dat we een kind zouden maken, omdat hij wist dat dat de twee dingen waren die ik toen graag wilde. Maar het was te laat.’ Wat echter ook meespeelde was dat Candy verliefd was geworden op Thomas Bank, een muzikant uit haar band. Al snel woonden ze samen, en reisden ze de wereld over. Candy was ervan overtuigd dat ze altijd samen zouden blijven, maar langzaamaan kwam de sleet in hun relatie. Het toeval wilde dat ze in deze periode het aanbod kreeg om op te treden op een jazzcruise op zee. Candy geloofde dat afstand van elkaar nemen goed zou zijn voor haar relatie met Thomas... niet wetende dat deze reis haar liefdesleven juist op zijn kop zou zetten! 

Article continues after the ad

Het hele verhaal lees je deze week in Story 43! Nu in de winkel