Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijders-Cabau kondigden dinsdag aan uit elkaar te gaan. Of ze ook echt gaan scheiden, is nog maar de vraag. Zo zei de moeder van Wesley dat er 'helemaal geen sprake [is] van een scheiding of wat dan ook.’ Toch rijst de vraag: wat gaat er gebeuren met het kapitaal van de twee?

Het koppel zou getrouwd zijn in gemeenschap van goederen. Het vermogen van de voetballer lag volgens Quote vorig op zo'n 37 miljoen. Dat is niet mis! En dat zal alleen nog maar groeien, aangezien Sneijder gewoon nog in Qatar aan het voetballen is. Hier verdient hij nog 3,75 miljoen de komende anderhalf jaar.

Yolanthe

Maar Yolanthe heeft natuurlijk ook gewoon haar eigen carrière in Nederland. Ze was al doorgebroken voordat ze überhaupt het ja-woord gaf aan Wesley, maar toch lijkt het haar financieel niet voor de wind te gaan. YCVK Bheer B.V. heeft zelfs een negatief eigen vermogen van een paar ton. Samen hebben ze ook nog wat panden en het restaurant XaXa op Ibiza. 

19 miljoen

Volgens Quote zou het dus uitkomen op minimaal zo'n 19 miljoen euro die Yolanthe zou krijgen mocht het wel tot een scheiding komen. Het tweetal stapte in 2010 in het huwelijksbootje. Wes & Yo gaven elkaar het ja-woord in Italië, nabije Florence. In 2015 kregen zij een zoontje, Xess Xava.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Quotenet | Beeld: ANP