De Britse prins William en zijn vrouw Kate willen 1,5 miljoen euro schadevergoeding van het Franse roddelblad Closer. Dat blad plaatste enkele jaren geleden een foto van Kate terwijl ze topless aan het zonnen was tijdens een vakantie in Zuid-Frankrijk.

Lees ook: Hertogin Kate over prins Harry: 'Wat hij deed was fantastisch'

Pijnlijk

Zes mensen, onder wie drie fotografen, staan terecht voor de publicatie. Op de eerste dag van het proces legde William dinsdag een verklaring af. De prins zei dat hij met Late in 2012 vakantie vierde in het chateau van een familielid. De foto schond hun privacy, en was volgens William des te pijnlijker gezien de dood van zijn moeder Diana, die verongelukte toen ze werd achtervolgd door paparazzi.

Schadevergoeding

Het prinselijk paar wil ook 42.000 euro schadevergoeding van de krant La Provence. Zij publiceerden ook foto's van William en Kate, maar daarop had zij haar bovenstuk nog aan.

 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron en beeld: ANP

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders