Dirk Zeelenberg en zijn vrouw Suus Schenk hebben iets te vieren. Het stel is tien jaar getrouwd, waarvan achttien jaar bij elkaar. De acteur schrijft een emotioneel Instagrambericht aan zijn grote liefde. 

'Lieve, lieve schat, vandaag zijn we 10 jaar getrouwd en 18 jaar samen,' begint hij zijn ode op Instagram. Dirk bedankt zijn Suus voor de vele mooie jaren. 'En voor onze prachtige zeldzame drie kinderen!' Hij sluit af met de boodschap dat hij zielsveel van haar houdt. 'Kus Dirk.' Daarbij deelt hij een zwart wit-foto waarop het echtpaar te zien is. 

Felicitaties

Dirk en Suus worden overladen met felicitaties. 'Wat een gezelligheid. Hartelijk gefeliciteerd en een fijne dag,' reageert Connie Witteman. 'Je bent een bofkont en Suus ook,' schrijft Anouk Smulders.

Bruiloft

Dirk en Suus stapten op 15 juni 2010 in het huwelijksbootje. Ze trouwden heel snel in het stadhuis. Omdat de acteur later vond dat het wel romantischer kon, wilde hij opnieuw op zijn knieën voor zijn vrouw. 'Nog één keer onze geloften afleggen en daarna de liefde vieren met iedereen die ons lief is,' zei hij in 2018. 

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.