Jaap van Zweden heeft een miljoenenvermogen opgebouwd. Daar loopt de vermaarde dirigent niet mee te koop, maar hij maakt er wel dankbaar gebruik van: hij kocht onlangs niet alleen voor 3,2 miljoen een gezinsvilla, maar óók voor drie miljoen twee huizen voor zijn dochter en zoon.

Lees ook: Oerlemansjes blijven in peperdure villa wonen

Miljoenenvermogen
Zijn internationale carrière heeft Jaap van Zweden geen windeieren gelegd. Jaap, die respectievelijk als violist, concertmeester en dirigent wereldwijde faam verwierf, zag zijn bankrekening gestaag groeien tot bijna on-Hollandse proporties. En zo gaat hij ook om met zijn geld: oppotten is Jaap vreemd. Niet alleen voor zichzelf, ook voor zijn kinderen Anna-Sophia (32), Daniel (28), Benjamin (26) en Alexander (22). Zo kocht de vermogende musicus onlangs voor zijn twee oudsten woningen in dezelfde straat in Amsterdam-Zuid, waardoor Anna-Sophia en Daniel naast broer en zus nu ook buren zijn. 

Villa aan het vondelpark 
Deze 'straatprijs' kostte Jaap in totaal ruim drie miljoen euro, maar dat is nog minder dan hij betaalde voor de villa voor zichzelf en zijn vrouw Aaltje. Voor 3,2 miljoen werden zij de eigenaren van een prachtig pand aan het hoofdstedelijke Vondelpark. Al is het maar de vraag hoezeer Jaap van huj nieuwe onderkomen zal kunnen genieten, gezien hij het grootste gedeelte van het jaar in het buitenland vertoeft. 

Ver van huis
Want hoe mooi het leven van de reislustige musicus dan ook lijkt, het is vaak ook een hard bestaan. Jaap spendeert een groot deel van zijn leven in hotelkamers, ver van huis en haard. Veel mooie momenten uit het leven van zijn vrouw en kinderen moet hij missen. Hoe erg Jaap dat vindt, was te zien in de documentaire over zijn leven Een Hollandse Maestro op wereldtournee, die vorig jaar bij de publieke omroep werd uitgezonden. 
 

Lees het hele interview in Story. Bestel de editie hier.

 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Michael van der Plas, de ex van Barbie, heeft de ogen van zijn vriendin Naomi op zijn hand laten zetten. 

Foto

Op de foto van Naomi is de hand van haar vriend Michael te zien. Haar ogen staan erop en eronder zijn de letters 'LOVE' te zien. "Wanneer je man zoiets voor je doet 😍❤️", schrijft de gelukkige Naomi erbij. 

 

Wanneer je man zoiets voor je doet 😍❤️

Een bericht gedeeld door N aomy. C ollinda. D ykstra. (@naomicollinda) op

En ook Michael is zelf erg blij met het resultaat.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

 

André Hazes is samen met zijn gezin in Bonaire. Hier genieten zij van elkaar en van... ezels!

Ezels

Waar ieder ander die op vakantie is foto's plaatst van bijvoorbeeld het strand, zwembad of de natuur, geniet de familie van André heel ergens anders van. Op bijna al hun vakantiefoto's zijn ze namelijk te zien met ezeltjes die in een opvangcentrum worden verzorgd. Zo te zien hebben ze dus een nieuwe liefde ontdekt...

 

Verkocht. Wat een fijne plek op Bonaire is dit... Respect voor Marina en Ed!❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Weer naar de ezeltjes geweest vandaag. Zo mooi hoe de beestjes hier worden opgevangen!

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

 

Hahaha, ik vind die beesten te grappig

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders