Goede tijden voor NPO-ster Dionne Stax. De mooie presentatrice lijkt het tij in haar leven mee te hebben.

In haar tv-carrière gaat het bergopwaarts: naast haar reguliere werk voor het NOS Journaal zorgde ze met haar talkshow Dionnes Diner voor hoge kijkcijfers – het op zondag 30 december uitgezonden programma was na Hart van Nederland de best bekeken uitzending op de late avond. Met boeiende gasten als Paul de Leeuw, Roxeanne Hazes en Glennis Grace smaakte Dionnes Diner naar meer... en als we Hilversumse bronnen mogen geloven wordt het ook meer. Ook privé zou het weleens méér kunnen worden voor Dionne. Dat komt door haar grote liefde Sytse, die ze afgelopen zomer bij het grote publiek introduceerde in een radioshow. Dat haar knappe vriend zich als partner van zo’n bekende persoonlijkheid ook af en toe in de schijnwerpers moet begeven, zal de pret vast niet drukken bij het stralende stel – zó veel is duidelijk uit de eerste foto’s van het koppel, die Story deze week met u kan delen. 

Moeder

Het is binnen tv-kringen geen geheim dat Dionne (33) graag moeder wordt – en als het aan haar ligt binnen afzienbare tijd. Hopelijk is dat haar gegund. Onze fotograaf Edwin Smulders zag Dionne zaterdag jongstleden op een drukke doorgaande weg in Amsterdam-Zuid van een afstand voor zich uit fietsen, en realiseerde zich dat het niet ver van de woning van haar vriend was. Toen hij kort daarop, vanaf de overkant van het water, keek of hij Dionne’s fiets kon zien staan, bleek ze aldaar midden op straat vurig te staan zoenen met haar geliefde. Blijkbaar mag iederéén nu weten hoe happy ze zijn.

Dit artikel komt uit Story. Editie 2 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto's die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Lieke van Lexmond

André Hazes

Olcay Gulsen

Georgina Verbaan

Barry Atsma

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Met een druk tv-jaar voor de boeg vond Paul de Leeuw (56) het hard nodig even geestelijk bij te tanken. En waarom dan niet het nuttige met het aangename verenigen en meteen een beetje fysiek bijkomen?

Daarom reisde de nog altijd populaire presentator met zijn man Stephan Nugter (50) naar het zonnige Miami Beach in de Amerikaanse vakantiestaat Florida. Even zonder hun zoons Kas (16) en Toby (15), zodat Paul en Stephan samen wat échte qualitytime hadden. Een six- pack heeft de RTL4-ster natuurlijk nooit gehad, maar hij ziet er op zijn manier toch redelijk strak uit. En hoewel een Speedo geen optie meer is, durfde Paul het aan om voor het oog van heel mondain Miami de golven te trotseren in een zwembroek met een ‘Brabants bontje’.

Dit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? 

Beeld: Edwin Smulders