Dionne Stax loopt komende zomer voor de tiende keer de Nijmeegse Vierdaagse en dat doet ze niet alleen. Ze gaat de wandeltocht lopen in het gezelschap van radiopresentator Lex Gaarthuis. Dat vertelde de dj dinsdag tijdens zijn ochtendshow op Radio 10.

Loting

Eind vorig jaar stelde Stax al voor om samen te lopen. "Wij spraken elkaar eerder deze zomer tijdens de Vierdaagse en toen dacht ik: waarom loop jij niet met me mee volgend jaar?", vroeg de 32-jarige presentatrice aan Gaarthuis. "Dan lopen we elke dag samen. Ik sleep je er wel doorheen.'' Inmiddels zit de loting voor de Nijmeegse Vierdaagse erop en mogen zowel de NOS-presentatrice als de radio-host meedoen aan het wandelevenement. "Goed nieuws, denk ik. Want de startbewijzen voor Dionne en mijzelf zijn binnen", aldus Gaarthuis in de ochtendshow.

Trainingstips

"Ik ben ook al even langs geweest bij Dionne afgelopen weekend om me wat trainingstips te geven en het wordt nog hard werken, maar het gaat me lukken. We zullen samen ook nog een paar trainingen afwerken, ze houdt er namelijk een flink wandeltempo op na. Ik moet haar natuurlijk wel bij kunnen houden." Gaarthuis heeft nog ruim drie maanden om zich voor te bereiden op de Vierdaagse. De 102e editie van de tocht vindt plaats van 17 tot 20 juli.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Jodie Foster laat zelden iets los over haar privéleven. De gelauwerde Amerikaanse actrice staat sinds haar derde voor de camera en probeert op die manier ‘te overleven’. Dat resulteert niet alleen in wilde speculaties over haar liefdesleven, maar ook over de vader van haar kinderen...

De afschuwelijke ervaring zou Jodie destijds hebben doen besluiten zo weinig mogelijk van haar privéleven prijs te geven. Was haar liefdesleven lange tijd een raadsel, over de vader van haar zonen houdt Jodie tot op de dag van vandaag haar lippen stijf op elkaar. Gezegd wordt dat haar goede vriend acteur Mel Gibson de vader van Charles en Kit is, maar ook de homoseksuele en inmiddels overleden castingdirector Randy Stone wordt genoemd. Zelfs Charles en Kit weten het niet! Jodie zou haar zoons, nu 20 en 17 jaar, het grote geheim willen vertellen wanneer ze 21 zijn. Intussen trekt ze zich van alle speculaties niets aan. Ze geniet van haar gezinsleven, de successen die ze als actrice én regisseuse boekt, en het feit dat ze het nu rustiger aan kan doen. ‘Ik kan doen waar ik zin in heb. Dus als ik een rolletje wil spelen in een filmpje van iemand die voor het eerst in zijn eigen appartement iets opneemt met zijn telefoon, kan ik dat doen.’ En met onvergetelijke glansrollen in films als The Accused, The Silence of the Lambs, Panic Room en Flightplan op haar naam heeft Jodie daar helemaal gelijk in.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP