Na relaties met NOS-presentator Sjoerd van Ramshorst en radioloog Sytse Oudkerk én een vermeende affaire met Humberto Tan, woont Dionne Stax sinds kort samen met een vrouw: tv-collega Suse van Kleef, die als kenner van het Britse koningshuis nu vaak op tv is.

Het liefdesleven van Dionne Stax (35) is nogal turbulent te noemen. De KRONCRV-presentatrice had jaren geleden een relatie met een toenmalige NOS-collega, de sportpresentator Sjoerd van Ramshorst. In 2017 werd Dionne nationaal gespreksonderwerp vanwege haar vermeende verhouding met Humberto Tan, die met zijn losse heupen zijn partner Ineke zou bedriegen. De uit de echtelijke villa vertrokken Humberto keerde uiteindelijk met hangende pootjes terug bij zijn gezin.

Eenzaam

Na haar affaire met Humberto leek Dionne het geluk in de liefde te hebben gevonden bij radioloog Sytse Oudkerk, die echter grote moeite bleek te hebben met een leven in de schijnwerpers, iets wat nu eenmaal onlosmakelijk verbonden is met de landelijke bekendheid van Dionne. De twee woonden nog maar kort samen toen hun relatie alweer strandde. Sytse pakte zijn koffers en Dionne bleef eenzaam en alleen achter in de Amsterdamse Sarphatibuurt. Gelukkig voor Dionne hoeft ze sinds kort niet langer meer in haar eentje op de bank te zitten, want ze heeft nieuw gezelschap met wie ze de beslotenheid van haar huis deelt... dit keer een vrouw. Dat roept de vraag op: is hier sprake van slechts vriendschap, of is er meer aan de hand?

Passie 

De vrouw die, zoals uit gegevens blijkt waarover Story beschikt, op hetzelfde adres woont als Dionne, is tv-collega Suse van Kleef (34). In de NOS-coryfee treft Dionne een vrouw met wie ze niet alleen haar passie voor media deelt, maar ook kan praten over hun beider fascinatie, het Britse koningshuis. Als voormalig Groot-Brittannië-correspondent zat Suse vorige week donderdag bij Jinek aan tafel, waar ze was uitgenodigd om haar licht te laten schijnen over het spraakmakende interview van prins Harry en zijn vrouw Meghan met Oprah Winfrey.

Article continues after the ad

Diana

In 2017 maakte Dionne een serie over Harry’s overleden moeder, Lady Di & Dionne, waarin de presentatrice op zoek ging naar de roots van Diana Spencer. Bij Suse is haar liefde voor het Britse koningshuis erfelijk bepaald. Haar tante, Tine van Houts, was haar voorgangster. Tussen 1989 en 2005 was zij Engeland-correspondent, dus ook op het moment dat Diana in 1997 op tragische wijze om het leven kwam in Parijs. ‘We werden altijd geroepen als Tine op tv was: Kom kijken!,’ vertelde Suse eerder over haar tante in Met het Oog op Morgen op NPO Radio 1. ‘Na het overlijden van Diana was ze niet van de buis te slaan, toen heb ik haar veel gezien.’

Door: Nick Dijkman | Beeld: Brunopress

 Dit artikel komt uit Story. Editie 10 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.