In ‘Rooijakkers Over De Vloer’ was donderdagavond te zien hoe de voormalige ‘Wie is de Mol?’-presentator een bezoekje bracht aan Dinand (48) en Lucy Woesthoff (41). Ook Dean, de 17-jarige zoon van de zanger en zijn overleden vrouw Guusje Nederhorst, passeerde de revue in de aflevering. Waar het fans onlangs nog opviel hoeveel hij op zijn moeder leek, blijkt hij nu ook heel veel weg te hebben van zijn vader. En niet alleen qua looks.

Zoon Dinand Woesthoff

Als Art de jongen ontmoet, valt hem meteen op hoeveel Dean en Dinand op elkaar lijken. 'Niet normaal', horen we de presentator zeggen. 'Crazy, hè?', antwoordt Lucy. 'Weet je wat ook bizar is? Lichaamstaal. Precies hetzelfde.'

Muzikale carrière

Aan Art vertelt de zoon van Dinand en Guusje dat hij net als zijn vader plannen heeft om iets in de muziek te doen, al ambieert hij geen carrière als zanger. 'Ik wil waarschijnlijk wel de muziekkant op later, maar meer de businesskant ervan', legt Dean uit. Toch blijkt hij nog niet helemaal zeker van zijn zaak. 'Dat zeg ik nu, maar het kan ook later dat ik een hele andere richting op ga.'

De tekst gaat verder onder de video.

Article continues after the ad

Dinand en Lucy

Toen Dean Maddy slechts een paar maanden oud was, overleed zijn moeder Guusje Nederhorst op 34-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker. Ondanks het intense verdriet verloor de voormalig Kane-zanger zijn hart niet veel later aan Lucy en zijn de twee al jaren gelukkig getrouwd. Onlangs deed de blondine een boekje open over hun bijzondere relatie.

Gezin

Dinand en Lucy stapten in 2009 in het huwelijksbootje en beloofden elkaar exact tien jaar later nógmaals eeuwige trouw. Samen kreeg het stel drie kinderen: zoons Jimi (13) en Che (9), en dochter Leia Guusje (4). Het meisje dankt haar tweede naam aan Nederhorst, de eerste vrouw van de zanger. Met de toenmalige GTST-actrice kreeg Dinand in 2003 een zoon: Dean Maddy. Hij is eind juni zeventien geworden.

#TeamWoesthoff

Voorafgaand aan de aflevering van Rooijakkers Over De Vloer zetten Dinand en Lucy elkaar flink in het zonnetje op Instagram. Zo plaatste Lucy kiekjes van hun bruiloft in 2019 en deelde de zanger een collage van hen twee gevolgd door de hashtag #TeamWoesthoff.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

You & Me Always...♥️♥️ #team 📸 @white_flow

Een bericht gedeeld door Lucy Woesthoff (@lucywoesthoff) op

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.