Diederik Ebbinge, bekend als directeur Anton in De Luizenmoeder, noemt de beweringen van RTL Boulevard over zijn vertrek bij de populaire serie 'totale bullshit'. Dat meldt de acteur op zijn Twitter in een inmiddels verwijderde tweet.

'@RTLBoulevard beweert dat de reden dat ik geen derde seizoen #DeLuizenmoeder met geld te maken heeft. Dit is totale bullshit en hebben mijn agent en ik vanmiddag doorgegeven. Dat ze dit dan toch beweren is zeer ranzig. Jullie hoeven me nooit meer te bellen. Doei!', was de boodschap van Ebbinge. In een aflevering van RTL Boulevard besprak tv-kenner Ron Vergouwen de geruchten rond het stoppen van de acteur. Daarbij benoemde hij uit betrouwbare bronnen te hebben vernomen dat geld deels een reden was voor Ebbinge om de handdoek in de ring te gooien.

Kijkcijferrecord

De Luizenmoeder heeft weer een kijkcijferrecord verbroken. De tweede aflevering van het tweede seizoen wist zondag 4.176.000 kijkers te trekken, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Vorige week stemden bijna vier miljoen mensen af op de aftrap van de tweede reeks. De eerste aflevering brak ook een record als de kijkers worden meegeteld die later keken, het zogenoemde uitgesteld kijken. Inclusief die tv-klanten kwam het totaal aantal op 5,1 miljoen kijkers. Vorig jaar waren dat er bij een aflevering van De Luizenmoeder 4,7 miljoen. Dat was toen een record.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders | (ANP)