De eens zo gevierde NCRV-presentator Dick Passchier heeft al jarenlang te kampen met de ziekte van Parkinson, en takelt beetje bij beetje af. Maar Dick en zijn vrouw Coks laten zich niet uit het veld slaan. In een openhartig interview met Story vertelt het echtpaar over de gevolgen van Dicks ziekte en hoe zij daarmee omgaan.

Lastig

‘Het leven is een stuk lastiger geworden,’ vertelt Dick aan Story in het woonzorgcentrum in het Friese plaatsje Kollum, waar hij en zijn vrouw Coks sinds een jaar een appartement bewonen. ‘Ik word steeds stijver, en loop niet meer zo soepel als ik graag zou willen. Hier kunnen we gewoon zelfstandig blijven wonen, maar is er altijd zorg aanwezig. Ik word goed in de gaten gehouden, en dat voelt erg veilig. Daarnaast verzorgt mijn vrouw me ook meer dan uitstekend. Ik probeer het beste van het leven te maken, ondanks mijn ziekte. Je hoort mij niet klagen. Ik kan de krant nog lezen, tv kijken en heb veel steun aan mijn vrouw Coks. Zij heeft het ook niet makkelijk met mijn situatie, maar gaat er uitstekend mee om.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 31 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders