Een dag nadat hij bekend maakte over drie jaar met pensioen te gaan, gaf Elton John een interview aan het Britse ITV programma Lorraine en hierin deed de zanger een aantal opvallende uitspraken over prinses Diana en voorgenomen huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. 'Ik zit in Las Vegas als ze trouwen, dus ik weet nog niet of ik kan komen spelen op de grote dag.' Wel was hij ervan overtuigd dat Diana erg trots zou zijn op haar beide jongens: 'Ze zijn beide hartstikke gelukkig en dat is geweldig.'

More content below the advertising

'Diana was enorm geliefd omdat ze de gave had mensen direct op hun gemak te stellen als ze ergens binnenkwam. Harry heeft dat ook en dat is een groot talent om te hebben.' Elton is goed bevriend met de prinsen, met wie hij regelmatig contact heeft. 'Ik weet nog goed dat Harry me vertelde dat hij verliefd was toen we afgelopen zomer een paar dagen op Sicilië doorbrachten. Hij ging er verder niet heel erg op in, maar het was overduidelijk dat hij stapelgek op haar was. Ik ben ontzettend blij voor hem en hoop dat hij een mooie trouwdag krijgt,' aldus de zanger.

Bevriend

Hoewel Diana en Elton jarenlang innig bevriend waren, raakten de twee in de zomer van 1997 in onmin met elkaar. 'Toen modeontwerper Gianni Versace overleed, belde ze me op en hebben we het bijgelegd. Wie had kunnen bedenken dat ze zelf 6 weken later zou overlijden?'


Bron: ANP | Beeld: ANP

Pierre van Hooijdonk

Oud-profvoetballer Pierre van Hooijdonk is in diepe rouw. Op Twitter laat hij weten dat hij gisteren zijn vader heeft verloren.

Pierre bedankt zijn vader Jan voor alle liefde die hij van hem kreeg, maar ook voor de persoon, vader en opa die hij was. "Je liet een enorme vechtlus zien, maar dit gevecht kon je niet winnen. Je hebt een andere reis voor de boeg, maar helaas kom je niet meer terug. Rust in vrede", schrijft hij bij de foto's op Twitter.

More content below the advertising

Jan van Hooijdonk was niet de biologische vader van Pierre. Hij trouwde met Pierre's moeder Corrie, toen ze zwanger was van haar ex-vriend. Pierre's biologische vader is van Marokkaanse afkomst, maar die heeft hij nooit gekend. Corrie stierf in maart 2016.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Twitter | Beeld: ANP

Nicolette van Dam gaat een dagelijkse kookshow presenteren voor SBS6. Voor de show zoekt ze gepassioneerde hobbykoks. Een professionele jury gaat de gerechten beoordelen.

'Kan jij goed koken? Je hoeft geen prof te zijn, maar het gaat puur om één gerecht waar je al je vrienden wakker voor kan maken. Jouw eigen signature dish. Ik ben heel benieuwd wat het is en ik zou het graag willen proeven', zegt Nicolette in een promo.

More content below the advertising

SBS6

Het wordt een studioshow voor SBS6. In de nieuwe kookwedstrijd gaan elke dag vier amateurkoks het duel met elkaar aan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders