Op zondag 3 september komen de boeren van Boer zoekt Vrouw mét hun eigen (streek)producten naar Toldijk voor de ‘Tv-Boer is Troef’-markt. Deze markt is een initiatief van Boer Jos en zijn Dycke (seizoen 2009) en brengt dit jaar zestien bekende boeren van alle seizoenen bij elkaar.

Boer zoekt Vrouw markt

Boer Tom en Marieke nemen hun pas gerooide tulpenbollen mee en Boer Jos en Dycke hun gladiolen. Boer Jan en Rianne trouwen vrijdag, maar ze zijn er zondag ook bij. Vlak voordat ze op huwelijksreis gaan, maken ze broodjes lamsburger en shoarma. Ook vind je er producten van de geit (Boer Frank), aardbeien van Boer Geert, en nog veel meer.

BN'ers

Yvon Jaspers laat ook haar gezicht zien op de markt: zij brengt binnenkort een boek uit en heeft de bezoekers nodig als proefpubliek. Beau van Erven Dorens, die in Linda’s Zomerweek opbiechtte dat BzV wat hem betreft net een bordeel is, is ook van harte welkom. Boer Jos heeft hem uitgenodigd via Twitter.

Article continues after the ad

Tijd: 10.00 uur – 17.00 uur met om 16.00 uur live-muziek
Locatie: Vleesboerderij Garritsen, Wolfstraat 5, 7227 DP, Toldijk (Gelderland)
Entree: 5 euro per persoon, kinderen tot 1.40 m gratis. Kaartverkoop aan de deur.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: KRO Beeldbank