Sarah Chronis doet goede zaken na haar deelname aan Wie is de Mol?. De BN'er heeft een rol bemachtigd in GTST! Een logische stap: de blondine speelde jaren in de soap Onderweg naar Morgen. 

Voor de opnames van de speciale uitzending, die een vol uur gaat duren, reisde een deel van de cast af naar Lapland. Het plot van deze korte film draait om een vrijgezellenfeest dat plaatsvindt in de sneeuw. Maar al snel leidt een ontmoeting met een bijzondere vrouw tot een helse zoektocht in de sneeuw.

Article continues after the ad

Wie is de… nieuwe actrice?

Die vrouw is niemand minder dan Sarah Chronis, die zo op spectaculaire wijze haar entree maakt in de serie. Sarah staat momenteel al volop in de belangstelling: komend weekend wordt bekend of zij wel óf niet de mol is in dit seizoen van Wie Is De Mol?. Na het spelen van dit spannende ‘spel’ was het tijd voor een nieuwe soapklus voor de blondine. Een sector die Sarah niet geheel onbekend is; zo’n tien jaar geleden ook te zien was in Onderweg Naar Morgen. Onlangs wandelde ook al deze oud-ONM’er Meerdijk binnen.

Bijzondere locaties

De film is anders dan een reguliere aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden. Waar Café De Koning, Hotel De Rozenboom en de huiskamers van Meerdijk de gebruikelijke plekken zijn voor de bewoners en kijkers van de serie, speelt de film zich af op bijzondere locaties.

In je agenda!

De film is ook te volgen voor kijkers die niet bekend zijn met de soap, zegt producent EndemolShine Nederland. De uitzending op 5 april bij RTL4 begint om 20.00 uur. De film is een week eerder te zien bij Videoland.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: NPO | Flaironline.nl