Over een maand is het eindelijk weer zover: op zondag 10 februari gaat het nieuwe seizoen van ‘De Luizenmoeder’ van start. Naast oude vertrouwde gezichten als Ilse Warringa (juf Ank) en Jennifer Hoffman (moeder Hannah) zullen in de tweede reeks afleveringen ook twee nieuwe personages hun opwachting maken.

De programmamakers van 'De Luizenmoeder' hebben vandaag de castfoto van het nieuwe seizoen vrijgegeven. Hierop is te zien dat er twee nieuwe gezichten zijn toegevoegd, die je wellicht al kent van de dagelijkse soap GTST.

More content below the advertising

GTST

Tussen Diederik Ebbinge (directeur Anton), Henry van Loon (conciërge Volkert) en Meral Polat (moeder Mel) zien we acteurs Walid Benmbarek en Dunya Khayame zitten op het kiekje. De twee waren eerder al te zien in GTST en kruipen voor 'De Luizenmoeder' in de huid van Amir en Esma.

Leïlai

Voor de rol van Dunya in GTST moeten we wel even terug in de tijd. Zij speelde namelijk in 1999 in de soapserie, als Leïlai. Destijds wist ze voor heel wat opschudding te zorgen tussen Kim (Angela Schijf) en Ché (Philip Ivanov). Komt de actrice je niet bekend voor als GTST-ster? Het kan ook zijn dat je haar kent van 'Klem', 'Mixed Up' of 'Wie is de Mol?'.

Rechercheur Aydin

Walid was iets recenter te zien in de soap, namelijk tussen 2006 en 2007. Hij vertolkte de rol van Mohammed Aydin, beter bekend als rechercheur Aydin en de grote liefde van Dian Alberts. Na zijn verschijning in GTST had de acteur rollen in onder meer ONM en 'Mocro Maffia'.

Bekijk hieronder de nieuwe castfoto van 'De Luizenmoeder', inclusief de nieuwe acteurs:

Door: Flair | Beeld: AVROTROS

Hoewel Davina Michelle in 2015 bij Idols voortijdig afviel, wist ze het afgelopen jaar uit te groeien tot de meest populaire artiest van dit moment. De zangeres droomt nu van een buitenlandse carrière. Dat zou gevolgen kunnen hebben voor haar relatie.

Sebastiaan Brouwer leerde ze kennen tijdens de televisie-uitzendingen van Idols. Hij benaderde haar om te gaan samenwerken. Dat gebeurde én ze werden verliefd. ‘Ik vind het fijn dat we samenwerken en -wonen.’ Komende zomer staat Davina Michelle in het voorprogramma van Pink en hoopt ze op een internationale doorbraak. ‘Het is waanzinnig hoe snel alles gaat. Maar als de kans zich voordoet om naar het buitenland te gaan, neem ik die met beide handen aan. Mijn komende album wordt ook Engelstalig. Dus wie weet.’ De vraag is echter of haar geliefde óók een buitenlandse verhuizing ziet zitten... ‘Sebastiaan zal zeker met mij meereizen. Ik zal niet alleen zijn. Alles wat er dan op me afkomt, kunnen we samen delen.’

More content below the advertising

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

De leegloop bij RTL4 en de sterrenstroom bij SBS6 houdt de gemoederen flink bezig. Oud-succespresentator Hans van der Togt heeft echter geen goed woord over voor de overstap die showbizzcollega’s Gordon, Wendy van Dijk en Linda de Mol hebben gemaakt. Ook zegt hij in Story geen medelijden te hebben met presentatoren die bij SBS6 zijn ontslagen. ‘Ik heb totaal niet te doen met Piet Paulusma!’

Ondanks zijn pijnlijke vertrek uit de showbizz, volgt Hans de ontwikkelingen in de tv-wereld nog op de voet. ‘Het is allemaal niet zo leuk meer,’ zegt Hans tegen Story. ‘Het draait alleen maar om geld. Dat zie je ook aan alle sterren die naar John de Mol gaan. Het is ze allemaal maar om één ding te doen: geld, geld en nog eens geld. Ik sta daar heel ver vanaf.’ De afgelopen tijd zijn onder anderen Johnny de Mol, Wendy van Dijk, Linda de Mol en Gordon van RTL overgestapt naar John de Mols SBS6. De stroom van nieuwe sterren luidde echter het ontslag in voor onder anderen Piet Paulusma en Rob Geus, die respectievelijk drieëntwintig en achttien jaar voor deze zender hebben gewerkt. Hans laat weten geen medelijden met hen te hebben. ‘Ik heb totaal niet te doen met Piet Paulusma. Hij woont in een prachtig mooi pand. Dat gun ik hem van harte, maar dan heb je geen reden tot klagen. Bovendien heeft Jan Slagter hem al omarmd en kan hij zo aan de slag bij Omroep MAX.’ Zelf zit Hans niet te wachten op een comeback als tv-presentator. ‘Ik ben blij dat ik uit die wereld weg ben.’

More content below the advertising

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders