Fans van Dokter Tinus moeten het volgend seizoen zonder Lisa de Graaf doen. Jennifer Hoffman, die de rol van Lisa vertolkt, verlaat de populaire serie na vijf jaar. 

Article continues after the ad

Lees ook: Fred van Leer showt nieuwe kaaklijn na plastische chirurgie

Nieuw leven

Hoofdrolspeler Thom Hoffman maakte het nieuws over Jennifers vertrek gisteravond bekend in Shownieuws. "Woudrichem weent om het vertrek van Jennifer, maar Dokter Tinus is dapper en die gaat door. Hij moet zich herpakken en op zoek naar een nieuw leven. Het brengt wat leven in de brouwerij", zegt de acteur. 

Vrouwelijk schoon 

Hoofdpersonage Martinus is weer vrijgezel, waardoor Jennifers personage helaas overbodig is geworden. Lisa blijft in Spanje en dat betekent dat de jacht op Martinus als meest begeerlijke vrijgezel geopend is. “Je moet rekenen op veel vrouwelijk schoon, ronde vormen en uitdagende blikken, waardoor Tinus bijzonder in verlegenheid wordt gebracht”, verklapt de Thom. 

Nieuwe uitdagingen

Jennifer vindt het jammer dat het doek voor haar valt, maar heeft zin in nieuwe uitdagingen. "Vijf jaar heb ik met groot plezier Lisa mogen spelen. En vijf jaar heb ik genóten van Woudrichem en haar leuke en lieve inwoners. Ik wens al mijn Tinuscollega's, Thom uiteraard in het bijzonder, heel veel plezier met seizoen zes", aldus Jennifer op Facebook. 

Beeld: Peter Smulders | Bron: AD