The Passion wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd onder de rivieren. Roermond is namelijk de gaststad voor het jaarlijkse paasspektakel, is zojuist onthuld door de organisatie.

Bij het filmpje op Instagram is te lezen: '✝ π“π‘πž 𝐏𝐚𝐬𝐬𝐒𝐨𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟎 𝐠𝐚𝐚𝐭 π§πšπšπ«β€¦ π‘π¨πžπ«π¦π¨π§π! β›ͺDe TIENDE editie, voor het eerst onder de rivieren! Welke zuidelijke Nederlanders zijn blij? πŸ™ŒπŸΌβ£#tp20Β #thepassion20Β #vrijheid.'Β De tiende editie van het muzikale paasevenement vindt op Witte Donderdag 9 april plaats op het Munsterplein in Roermond, maakte de EO donderdag bekend.

De opvoering wordt rechtstreeks uitgezonden en gaat over leven, sterven en opstanding van Jezus. In de jubileumeditie zullen zowel nieuwe als bestaande liedjes uit eerdere jaren te zien en te horen zijn.

Bijzondere eer

Wethouder Angely Waajen van Roermond zegt het een bijzondere eer te vinden om als eerste zuidelijke stad van Nederland The Passion te mogen ontvangen. 'En dat ook nog in het jaar waarin Roermond onder andere 800 jaar Munsterkerk en 75 jaar bevrijding viert.'

Article continues after the ad

Bron: AD | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws?Β Volg dan deΒ Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties?Β Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.