Nederlandse oud-profvoetballer en analyticus Jan van Halst is eind augustus ook de zien in Expeditie Robinson. Dat werd zojuist bekend gemaakt op het Instagram account van het programma. Ook Jan is te zien in het inmiddels bekende filmpje waarin de deelnemers zogenaamd zwoegen op het eiland. 

Jan is de derde naam die bekend wordt gemaakt. Eerder deze weken kwamen de namen van cabaretier Stefano Keizers en actrice Jasmine Sendar naar buiten.

De tekst gaat door onder de video. 

Stefano Keizers

Maandagavond werd in RTL Boulevard al onthuld dat ook cabaretier Stefano Keizers meedoet. 'Ik kan in elk geval verklappen dat ik nog steeds leef, en dat vind ik al een hele prestatie', vertelt Keizers aan RTL Boulevard over zijn deelname. In eerste instantie leek het er niet op dat de 33-jarige Gover Meit, zoals de cabaretier echt heet, ooit mee zou doen aan het programma. In een recente aflevering van zijn podcast Soy & Stefano, De Potcast zei hij dat hij 'nog liever doodgaat' dan dat hij aan 'zo'n plat programma mee zou doen'. De opnames van het programma waren op de dag dat de podcast werd gepubliceerd, 15 juni, hoogstwaarschijnlijk al afgerond.

Article continues after the ad

Jasmine Sendar

De actrice brak in 1999 door in de rol van Bibi Zuidgeest in de soap Goudkust. Na deze soap maakte ze de overstap naar het populaire Onderweg naar Morgen waarin ze de rol van zuster Kyra Isarin vertolkte. De actrice is daarna een tijdje uit de spotlights geweest en werkte in de thuiszorg. In het najaar van 2019 was ze weer terug op tv en speelde ze in de achtdelige thrillerserie 'Grenslanders' bij AVROTROS op NPO3, met onder anderen Fedja van Huêt en Monic Hendrickx. In de serie speelde ze de Rotterdamse politie-inspecteur Tara Dessel. Ook vertolkte ze de rol van Denise in 'Dit zijn Wij'

Bijna van start

Eind juli werd bekend dat Expeditie Robinson komend seizoen twee keer in plaats van een keer per week op televisie is. De nieuwe reeks is vanwege de coronapandemie dichter bij huis opgenomen: in Kroatië. Het programma, waarin een groep mensen moet overleven op een onbewoond eiland, is al sinds 2000 in Nederland op televisie en wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels. Gorgels nam de presentatie in 2019 over van Dennis Weening. Welke kandidaten het nog meer aandurfden om naar een onbewoond eiland te reizen en daar zien te overleven, wordt in de komende twee weken bekendgemaakt.

Bron: Instagram | Beeld: RTL

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.