Igmar Felicia verhuist van SLAM! naar Qmusic. De radio-dj gaat bij zijn nieuwe werkgever "iets ontzettend moois" maken, kondigt hij aan op Instagram.

Overstap

"Een jaar geleden werd ik voor het eerst benaderd door deze zender om daar radio te komen maken, destijds wilde ik dat niet doen omdat ik het idee had dat ik nog niet klaar was bij SLAM!", schrijft de 27-jarige Igmar, die in 2014 de Marconi Award voor aanstormend talent won. Het moment voor een overstap is er volgens hem nu wel. "Soms is het tijd voor iets nieuws. Een nieuwe uitdaging, nieuwe kansen en een hele nieuwe weg."

Mattie & Igmar?

Wat Igmar bij Qmusic gaat doen, is nog niet bekend. Volgens de dj wordt dat "binnenkort" bekend. Mogelijk krijgt Igmar een rol in de vernieuwde ochtendshow van Mattie Valk, die zijn programma na het vertrek van zijn voormalige vriend Wietze de Jager in wisselende samenstellingen presenteert. Het AD meldt op basis van insiders dat Igmar een van de vaste hosts wordt.

Article continues after the ad

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders
(ANP)