Bijna drie jaar na de laatste aflevering van de populaire tv-serie 'Divorce' komen dezelfde makers met een gloednieuwe serie, genaamd 'Oogappels'. De nieuwe NPO-serie zal gaan over vier totaal verschillende families met de nodige puberproblemen, regelstress, liefdesperikelen en andere familieproblemen.

Oogappels

Het verhaal gaat over vier verschillende gezinnen in een middelgrote Nederlandse stad. Wat de gezinnen met elkaar verbindt is dat ze allemaal kinderen hebben op dezelfde school. De ouders hebben allen zo hun eigen manier van opvoeden, maar voor hen allemaal geldt dat ze de lat voor zichzelf én hun oogappels heel hoog leggen: het leven moet vooral perfect zijn. Roos Ouwehand, Frank Houtappels en Lex Passchier schreven het script.

Article continues after the ad

Cast

Er zijn genoeg bekende gezichten te zien in de nieuwe serie. Zo bestaat de cast onder meer uit Bracha van Doesburg (Nieuwe Buren), Malou Gorter (Vechtershart), Ramsey Nasr (Overspel), Nadia Amin (Penoza), Jeroen Spitzenberger (Divorce), Eva van der Gucht (S1ngle) en Mike Libanon (Zomer in Zeeland). De nieuwe serie wordt geregisseerd door Will Koopman, de vrouw achter 'Gooische Vrouwen' en 'Divorce'. 'Oogappels' is een productie van BNNVARA en zal binnenkort te zien zijn op de publieke omroep. En met binnenkort bedoelen we echt binnenkort: vanaf donderdag 24 januari is 'Oogappels' iedere week te zien, om 20.30 uur op BNNVARA op NPO 1.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder alvast de eerste beelden, die NPO zojuist heeft vrijgegeven:

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Divorce, RTL