Henry Schut staat op de cover van het septembernummer van Men’s Health. De 41-jarige sportpresentator ging het afgelopen halfjaar de strijd aan met Maxim Hartman om het perfecte lichaam.

Lees ook: Jongensdroom Henry Schut komt uit!

Henry trainde zich suf, hij was zeven dagen per week in de sportschool te vinden, en woog zijn eten af. “Als ik zoiets aanneem, ga ik er vol voor”, zei de presentator in Jinek. “Hij werd een topsporter”, zei Maxim over zijn ‘challengepartner’. “Je gedrag veranderde behoorlijk toen je ging afvallen. Hij werd gewoon een ongestelde vrouw.”

Volgens zijn personal trainer was Henry “een van de beste” klanten. “Je hoopt en verwacht dat iemand doet wat je vraagt, en hij was zo iemand die dat deed. Ik heb zelfs moeten zeggen dat het niet zo strak hoefde, dat hij een rustdag mocht nemen”, vertelde trainer Sven.

Loverboy

Maxim daarentegen kreeg het aan de stok met zijn personal trainer Tim. “Je gaat uit van drie dingen: vertrouwen, respect en inzet. Die eerste twee ontbraken op een gegeven moment een beetje.” Maxim noemde zijn trainer “een loverboy”. “Ze pakken je lichaam en gaan doen met je lichaam wat ze willen. Ik weiger dat.”

Henry denkt dat hij het afgelopen halfjaar acht kilo vet kwijt is geraakt. “Uiteindelijk ben ik vier à vijf kilo afgevallen, je bouwt ook spieren op.” Maxim denkt dat hij “een kilo of zes” kwijt is “en twaalf kilo spieren erbij” heeft. Volhouden kan Henry, die vanaf vrijdag te bewonderen is op de Men’s Health, zijn strakke schema waarschijnlijk niet. “Zeven dagen per week niet. Je moet daar een gemiddelde in vinden.”

 

 

De Cover! Dank @ptsven @sportsworld_amsterdam #stefnagel📷 @menshealthnl #cover #challenge #instafit #fitness #finish

Een bericht gedeeld door Henry versus Maxim (@henry_versus_maxim) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: ANP

We kennen de presentator niet anders dan met zijn kale hoofd. Toch gaat Humberto nu voor een totaal nieuwe look. Want zo weinig haar, daar moest verandering in komen... 

Tan gaat namelijk voor een bijzondere soort hanenkam. Alleen, leeft deze variant nog. Humberto liet zich fotograferen met een kameleon op zijn hoofd en wist zelf ook niet goed wat hij daarvan moest denken. 'Ik voel die nageltjes nog als ik er naar kijk, maar het is een bijzonder prachtig beeld geworden', aldus Tan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Wolter Kroes brengt na zeven jaar weer een nieuw album op de markt. De 49-jarige zanger maakt in een persverklaring bekend dat zijn nieuwe materiaal op 12 oktober verschijnt. De naam van het album blijft nog geheim.

Het laatste studioalbum van Kroes dateert van 2011. De zanger vond het tijd om weer eens een nieuwe plaat uit te brengen. Tegelijkertijd viert Kroes met het album een belangrijke mijlpaal in zijn carrière.

Verleden

'Dit jaar zit ik 30 jaar in het vak en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar het verleden', stelt de Viva Hollandia-zanger. 'Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum. Er liggen waanzinnige liedjes klaar en ik kan niet wachten om het aan mijn fans te laten horen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders