Henry Schut staat op de cover van het septembernummer van Men’s Health. De 41-jarige sportpresentator ging het afgelopen halfjaar de strijd aan met Maxim Hartman om het perfecte lichaam.

Lees ook: Jongensdroom Henry Schut komt uit!

Henry trainde zich suf, hij was zeven dagen per week in de sportschool te vinden, en woog zijn eten af. “Als ik zoiets aanneem, ga ik er vol voor”, zei de presentator in Jinek. “Hij werd een topsporter”, zei Maxim over zijn ‘challengepartner’. “Je gedrag veranderde behoorlijk toen je ging afvallen. Hij werd gewoon een ongestelde vrouw.”

Volgens zijn personal trainer was Henry “een van de beste” klanten. “Je hoopt en verwacht dat iemand doet wat je vraagt, en hij was zo iemand die dat deed. Ik heb zelfs moeten zeggen dat het niet zo strak hoefde, dat hij een rustdag mocht nemen”, vertelde trainer Sven.

Loverboy

Maxim daarentegen kreeg het aan de stok met zijn personal trainer Tim. “Je gaat uit van drie dingen: vertrouwen, respect en inzet. Die eerste twee ontbraken op een gegeven moment een beetje.” Maxim noemde zijn trainer “een loverboy”. “Ze pakken je lichaam en gaan doen met je lichaam wat ze willen. Ik weiger dat.”

Henry denkt dat hij het afgelopen halfjaar acht kilo vet kwijt is geraakt. “Uiteindelijk ben ik vier à vijf kilo afgevallen, je bouwt ook spieren op.” Maxim denkt dat hij “een kilo of zes” kwijt is “en twaalf kilo spieren erbij” heeft. Volhouden kan Henry, die vanaf vrijdag te bewonderen is op de Men’s Health, zijn strakke schema waarschijnlijk niet. “Zeven dagen per week niet. Je moet daar een gemiddelde in vinden.”

 

 

De Cover! Dank @ptsven @sportsworld_amsterdam #stefnagel📷 @menshealthnl #cover #challenge #instafit #fitness #finish

Een bericht gedeeld door Henry versus Maxim (@henry_versus_maxim) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: ANP

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders